walabi
Altın Üye
- Excel Vers. ve Dili
-
excel 2010
excel 2013
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- 06-08-2025
Merhaba,
Aşağıdaki kod ile şunu yapmaya çalışıyorum. S1 veri sayfasından N sütunundaki Malzeme kodlarını benzersiz değer olarak Listview e almaya çalışıyorum. Benzersiz fonksiyonu ile beraber sadece kod verilerini kullandığım zaman istediğim gibi sonuç alıyorum. Ancak işin içine iki tarih arası veri listelemeyi katmaya çalıştığımda ulaştığım sonuçlar yanlış olmakta. CLng ve cDate nin varyasyonlarını denedim ama istediğim sonuca ulaşamadım. Problem neyle ilgili olabilir?
S1 deki N sütunu malzeme kodu
S1 deki F sütunu Tarih bilgisi
Aşağıdaki kod ile şunu yapmaya çalışıyorum. S1 veri sayfasından N sütunundaki Malzeme kodlarını benzersiz değer olarak Listview e almaya çalışıyorum. Benzersiz fonksiyonu ile beraber sadece kod verilerini kullandığım zaman istediğim gibi sonuç alıyorum. Ancak işin içine iki tarih arası veri listelemeyi katmaya çalıştığımda ulaştığım sonuçlar yanlış olmakta. CLng ve cDate nin varyasyonlarını denedim ama istediğim sonuca ulaşamadım. Problem neyle ilgili olabilir?
S1 deki N sütunu malzeme kodu
S1 deki F sütunu Tarih bilgisi
Kod:
Private Sub CommandButton5_Click()
ListView1.ListItems.Clear
If CheckBox1 = False Then Exit Sub
Set s1 = Sheets("Detaylı_Alış_Faturaları")
Set s2 = Sheets("STOK_SA")
Dim VeriTarihi As Date
Son = Sheets("Detaylı_Alış_Faturaları").[A65536].End(3).Row
sonsatir = s1.Range("A88888").End(xlUp).Row
For y = 2 To s1.[A65536].End(xlUp).Row
VeriTarihi = s1.Range("F" & y).Value
If CLng(CDate(VeriTarihi)) >= CLng(CDate(TextBox2)) And CLng(CDate(VeriTarihi)) <= CLng(CDate(TextBox3)) Then
'If Left(s1.Cells(y, "N"), 1) >= ComboBox1.Value And Left(s1.Cells(y, "N"), 1) <= ComboBox2.Value Then
If WorksheetFunction.CountIf(s1.Range("N2:N" & y), s1.Cells(y, "N").Value) = 1 Then
Set liste = ListView1.ListItems.Add(, , s1.Cells(y, "N").Value)
liste.SubItems(1) = s1.Cells(y, "N").Value
liste.SubItems(2) = s1.Cells(y, "O").Value
End If
'End If
End If
Next y
End Sub