"Lütfen bekleyiniz" hakkında

Excel Vers. ve Dili
ofis 2010
Merhabalar
Userform'u "X" den kapattığımda dosyanın yedeğini alıp kapanıyor, ama bu işlem biraz uzun sürdüğü için, başka bir form oluşturup bir tane'de label ekledim. Label'e "Lütfen bekleyiniz" yazdım. Diğer arkadaşların buna benzer sorularından bulduğum kodları uygulamama rağmen "Lütfen bekleyiniz" yazısı ekrandan kaybolduktan sonra yedeklemeyi yapıyor, ve yine uzun bi bekleme oluyor. Yazı ile aynı anda form'unda kapnmasını nasıl yapabilirim?

RBozkurt

𐱅𐰇𐰼𐰚
Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office 2024
Google Sheets
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
19-12-2026
Yedekleme kodlarını userform açılışına ekleyin. Lütfen bekleyiniz userformu açılınca yedekleme bu userformda başlar, kod sonuna da kapatma prosedürü eklersiniz.

Excel Vers. ve Dili
ofis 2010
Sayın RBozkurt cevabınız için çok teşekkür ederim. Dediğiniz şekilde oldu, aynı anda kapanıyor. Fakat form içerisindeki Lütfen bekleyiniz görünmeden sadece boş form ekrana geliyor.Bunun üzerinde biraz çalışma yapayım, sorunu çözemezsem tekrar yardımlarınıza başvurabilirim.

RBozkurt

𐱅𐰇𐰼𐰚
Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office 2024
Google Sheets
19-12-2026
Lütfen bekleyinizi resim olarak userforma ekleyip deneyin, ayrıca kapatma kaydetme işlemi çok uzun sürmemeli

Excel Vers. ve Dili
ofis 2010
Sayın RBozkurt sorun çözüldü.Kod sıralamasından dolayı oluyormuş. Sıralamayı değiştirdim, işlem tam istediğim gibi oldu. İlginiz için tekrar teşekkür ederim.

RBozkurt

𐱅𐰇𐰼𐰚
Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office 2024
Google Sheets
19-12-2026
Önemli değil hocam kolay gelsin.