DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Merhaba.Merhaba
Profil mesajı atabilirsiniz.
Selamlar...
Belki altın üye olmadığım için olabilir. Sohbet gibi devam etmesin konu diye mesajdan anlatayım detayları diye düşünmüştüm.Merhaba
Bazı arkadaşların bana attıkları profil mesajlarını alıyorum.
Sizinki neden gelmiyor acaba.
Konuyu burdan paylaşınız. Dosya eklemek isterseniz ücretsiz dosya yükleme sitelerinden faydalanabilirisiniz.
Selamlar...
Aslında ben makinelere dengeli dağıtım kısmını hallettim. Halledemediğim nokta sıralamaya göre üretimin biteceği başlayacağı tarihleri ve saatleri otomatik oluşturmak, aynı ürün siparişleri için kapasite konusunu devreye almak.Merhaba
Taleplerinizi okudum. Bunları sakin kafayla okuyup yorumlamak ve anlamak lazım.
Çözüm üretebilirsem burdan paylaşırım.
Çözüm üretmek isteyen başka arkadaşlar olursa, çözümlerini burdan paylaşırlarsa işiniz daha hızlı ilerleyebilir.
Selamlar...
Merhaba, bakma şansınız olabildi mi Acaba?Merhaba
Taleplerinizi okudum. Bunları sakin kafayla okuyup yorumlamak ve anlamak lazım.
Çözüm üretebilirsem burdan paylaşırım.
Çözüm üretmek isteyen başka arkadaşlar olursa, çözümlerini burdan paylaşırlarsa işiniz daha hızlı ilerleyebilir.
Selamlar...
Değerli Arkadaşım MerhabaMerhaba, bakma şansınız olabildi mi Acaba?
Merhaba,Değerli Arkadaşım Merhaba
Dosyanız bana biraz karışık geldi.
Belki yanımda olsanız birebir konuşup, taleplerinizi anlayıp beraber çözüm üretebilirdik.
Bazen çok açık anlatılmadığında talepleri anlamada zorlanıyorum.
Bazende çok kısa bilgi verilmiş talepler hakkında, kullanıcının yazmadığı noktalar hakkında bile sağlıklı fikir yürütüp kodları o şekilde yazabiliyorum.
Bu biraz talebin kendi ilgi alanımla ilgili olmasına, daha önce uğraşıp çözüm ürettiğim alanlara yakın olmasıyla alakalı olabilir.
Talebinize çözüm üretemedim.
Kolay Gelsin.
Profilinize mesaj atmaya çalıştım atamadım.Merhaba,
Bana profilden mesaj atmanız mümkün müdür acaba? Ben size gönderemiyorum da.
Peki teşekkür ederim o halde.Profilinize mesaj atmaya çalıştım atamadım.
Pek yardımcı olamadım.Peki teşekkür ederim o halde.
Maalesef daha önce açmıştım ancak belli bir noktaya gelip tıkanmıştık. Vakit ayırıp ilgilendiğiniz için teşekkürler.Pek yardımcı olamadım.
Konuyu sıfırdan tekrar açarsanız ilgili ve çözüm üretebilecek arkadaşlar çözümlerini sizinle paylaşabilirler.
Kolay Gelsin...