Outlookta mesai sonrası gelen mailleri filitrelemek istiyorum örneğin hafta içi 08:30 ve 18:30 saatleri dışında ve cumartesi pazar günü gelen mailleri filitreleme yapabilir miyiz ?
Outlookta mesai sonrası gelen mailleri filitrelemek istiyorum örneğin hafta içi 08:30 ve 18:30 saatleri dışında ve cumartesi pazar günü gelen mailleri filitreleme yapabilir miyiz ?
Evet, Outlook’ta belirli saatler ve günler dışında gelen e-postaları filtrelemek mümkündür. Bunu yapmak için kurallar oluşturabilirsiniz. İşte adım adım nasıl yapabileceğiniz:
Outlook’u açın ve üst menüden “Kurallar” sekmesine tıklayın.
“Yeni Kural” seçeneğini seçin.
“Gelen iletileri filtrele” veya benzeri bir seçeneği seçin.
Koşullar ekleyin: belirli saatler ve günler dışında gelen e-postaları filtrelemek için “Belirli saatler arasında değil” ve “Belirli günlerde değil” koşullarını ekleyin.
Eylemler belirleyin: Bu e-postaları belirli bir klasöre taşıyabilir veya başka bir işlem yapabilirsiniz.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.