Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba,
Benim sorum şu , Mehmet Ali yi aratınca , Serkan Hoca Coğrafya yazması gerek,boş geliyor .Sadece Serkan hocada 16:30 ders saatinden sonra bu sıkıntı çıkıyor.Yardımınızı bekliyorum. Teşekkür ederim.
aynı isimlerden çok varsa listede örneğin şuna benzer görünür
Mehmet Ali | 16:30 | Serkan Hoca Coğrafya | Coğrafya
Mehmet Ali | 14:00 | Ahmet Hoca Matematik | Matematik
Mehmet Ali | 10:30 | Ayşe Hoca Türkçe | Türkçe
Teşekkür ederim bu şekilde çalıştı.Ama mesela fotoğraftaki gibi başka ders ekleyince o kısım boş kalıyor.Yani bunu böyle bir kaç ders daha eklesem ,hoca ismini gösterecek şekilde ayarlanması mümkün mü?
Birde yeni kodda şöyle bir sıkıntı oldu Öykü de mesela perşembe günü önce 15:00 dersi yazıyor sonra 13:30 .Tam tersi olmalı,ilk ders 13:30 sonra 15:00 şeklinde saat ilerleme yönünde olmalı.
Son taleplerinize göre ben de #6 nolu mesajımda ki kodu revize ettim. Dilerseniz deneyebilirsiniz.
#7 nolu mesajınızdaki sorunu çözmek için A42 hücresini seçip DELETE tuşuna basarak boşluk karakterini temizlemeniz gerekiyor. Yani kısaca sağlıklı sonuç alabilmeniz için A sütununda öğretmen isimleri dışında boş hücrelerde veri olmaması gerekir.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.