Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
System.Collections.ArrayList nesnesi, .NET ortamında kullanılan bir sınıftır.Bu satır, bir ArrayList nesnesi oluşturmayı amaçlamak, ancak bir hata ile karşılaşmaktadır.VBA proje referanslarınızda bu kütüphaneyi etkinleştirmeniz gerekebilir.
VBA'da, ArrayList yerine daha yaygın olarak Collection veya Scripting.Dictionary gibi daha basit veri yapıları kullanılır. ArrayList yerine şu yapıları kullanmayı deneyebilirsiniz: Şöyle ki ;
Dim km As Object Set km = CreateObject("Scripting.Dictionary")
Arkadaşlar merhaba, Uzun zamandır kafamı meşgül eden bir konuyu sormak istiyorum. System.Collections.ArrayList işlevinin diziden ne farkı bulunuyor? Ne avantajı bulunuyor? Bu işlemleri dizi içinde de yapabiliyoruz. her makine de çalışmıyor, "Net.framework 3.5" uygulama geliştirme platformunun...
Arkadaşlar merhaba, Çok aradım ama istediğime ulaşamadım. Sub Sırala() tablo = Range("D4:I11").Value For i = 1 To UBound(tablo) - 1 For j = i + 1 To UBound(tablo) If tablo(j, 6) < tablo(i, 6) Then ReDim x(1 To 8, 1 To 6) For k = 1 To 6 x(i, k) = tablo(i, k) tablo(i, k) = tablo(j, k) tablo(j, k)...
Paylaştığım ilk linkte 2 nolu mesajda makronun çalışması için yapılması gerekeni açıklamıştım. Oradaki işlemi uygulama şansınız varsa hatayı engelleyebilirsiniz.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.