Mükerrer Toplam

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Selamlar,

Son eklediğiniz dosyaya göre Ocak ayını aktardığınızda çıkması gereken sonucu elle dosya üzerinde yapıp gönderirseniz ona göre yanlışlığı düzeltebiliriz.

Excel Vers. ve Dili
Office 2003 Tr
Sorun referans isminden kaynaklanıyor. Refrans aramasını çıkaralım referans yeri boş kalsın ben elle girerim. Referansı aramadan çıkarabilirmiyiz...

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Selamlar,

Ben size Ocak ayını aktardığınızda sayfada nasıl bir sonuç oluşacağını hazırlamanızı istemiştim. Siz boş dosyayı eklemişsiniz. Bu durumda nasıl yardımcı olabiliriz ki?

Mesela Ocak ayını aktardığınızda BORÇ sayfasında nasıl bir sonuç çıkmasınız istiyorsunuz.

Mesela Şubat ayını aktardığınızda BORÇ sayfasında nasıl bir sonuç çıkmasınız istiyorsunuz.

Bunları görsel olarak açıklarsanız daha faydalı olacaktır.

Excel Vers. ve Dili
Office 2003 Tr
Ksrdeş borç sayfası bir şablon... Şimdi ben ocak ayını seçtim aktardım. Yazıcıdan çıktı alacağım ve işim bitecek. Sonra şubat ayını seçip yazdıracağım tabş bu arada ocak ayı ile bir işim kalmamış olacak ocak bitti... Şubat ayının çıktısını alacağım tamam bu kadar.....

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Selamlar,

Tamam bende farklı birşey demiyorum ki zaten. Sadece emin olmak için size göre eklemiş olduğunuz dosyada OCAK ayı verilerini BORÇ sayfasına aktardığınızda sonucun nasıl olmasını istediğinizi elle yapmanızı istedim. Sebebide benim yapmış olduğum kodlamadaki hatamı tesbit etmek. Amacım net olarak çözüme ulaşmak. Bu şekilde konu gereksiz yere uzayıp gidiyor.