• DİKKAT

    DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

multipage sayfalarını yatay pozisyona alma

Katılım
13 Mayıs 2005
Mesajlar
761
Excel Vers. ve Dili
2010 Türkçe
multipage sayfalarını yatay pozisyona alma nasıl alabilirim norma olarak sayfa sekmeleri üstte duruyor ben onları yan tarafa alt alta almak istiyorum bir yolu varmı acaba
 
Ekli resimleri inceleyin ...
 
Arkadaşlar, bu konu tekrar ihtiyaç olduğu için ve yeni bir başlık açmak istemediğim için aynı başlık altında yazmak istedim.Haluk arkadaşımızın inceleyin dediği ekleri göremiyorum. Ekler kaldırıldı mı yoksa sadece ben mi göremiyorum? Yada tekrar eklenebilir mi? Teşekkür ederim.
 
Boş bir UserForm üzerine MultiPage'yi oluşturun. Özellikler penceresinden(solalt) > TabOrientation'u bulup uygun şıkı tıklayın.
 
Multipage(SSTab) ile ilgili küçük bir açıklamada benden.
multi.bmp
 
Boş bir UserForm üzerine MultiPage'yi oluşturun. Özellikler penceresinden(solalt) > TabOrientation'u bulup uygun şıkı tıklayın.

bu özellik sanıyorum "TabStrip" geçerli "MultiPage" de renklendirme yapılamıyor " tabstrip" te renklendirme mümkünmü ? resimde eklenemediğine göre ?
 
Pagelere tek tek basıp sonuca bakınız.
 
Geri
Üst