• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

• Forum yazılımı güncelenmiştir.

Beklenmedik durumlar görürseniz lütfen yönetime iletin.

Müşteri Takip

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan draydix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşım bu dosyayı biraz değiştirmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim... Bazı yazıları falan mesela ...?

akd merhaba

Verdiğin linke girdim. Dosya bulunmamaktadır iletisi veriyor.

merhabalar

şu sizinmüsteri takip programı güzel olmuş yalnız
miktari kg nasıl yapabilirizzz**??

Teşekkür

Sn. akd

Siz de herkesin yardımına koşuyorsunuz. Katılımınız ve paylaşımınız süper. Sağolun.

Merhaba arkadaşlar,
Bu çalışmamı arkadaşlar örnek alsınlar diye ekledim buraya...
sayın anarli
Nevi başlığının altındaki açılır kutusuna çift tıklayıncada ekleme formu açılır,
GENEL SABİTLERDEKİ / NEVİ KAYDI ndaki formdada ekleme ve çıkartma yapılabiliyor.

sayın assenucler sizde sağolun teşekkür ederim
İyi çalışmalar.

Merhabalar ArkadaŞlar

Abİler Şu MÜsterİ Takİp İÇİndekİ Mİktari
Kg Yapabİlİrmİyİzz
Yardim Edermİsİnİz Rİca Etsem

draydix ve nurcanuludağ ellerinize sağlık. güzel bir çalışma olmuş. user loglarınıda tutuyor harika..sene devrinde dosyanın sonuna sene eklenip belirlediğimiz bir dizine atıp sıfır veritabanını kullanılabilir bir hale nasıl getiririz? yedeklemede dizin belirlemeyi nasıl ekleriz.?

akd'den bir istek

Sn akd,

Hazırladığınız cari hesap programını çok beğendim, sorgu ve forumların kodlarını nasıl görebilir ve yararlanabilirim?

Teşekkürler. İyi hafta sonları. Sevgiye ve sağlıcakla kalın.

Merhaba sayın assenucler,
Siz bir çalışma oluşturun, takıldığınız yerde size yardımcı olurum ve oluruz.
Öğrenmek için kendinizin bir şeyler yapmanız gerekir, takıldığınız yerde sorun lütfen.
İyi çalışmalar...

mtakip-3 ün ytl uyumulusu yok mu, yada nasıl yapılabilir

merhaba

bence birazda çalışsaydın daha iyi olurdu çok ugraşmısın ama yetersiz olmuş stokları girerken, malzeme satışı yaparken biraz daha dikkat etseydin daha çok başarılı olurdun ytl yerine tl olmuş çogu kişinin işine yaramaz ilk başta bunu düzeltmen lazım birazda karekterlerin renklerini ve boyutu değiştirsen iyi olu :arkadas: bbu arada elimde çok cari satok programı ar isteyen arkadaşlara mail atsınlar yeterli

Son düzenleme:
bence birazda çalışsaydın daha iyi olurdu çok ugraşmısın ama yetersiz olmuş stokları girerken, malzeme satışı yaparken biraz daha dikkat etseydin daha çok başarılı olurdun ytl yerine tl olmuş çogu kişinin işine yaramaz ilk başta bunu düzeltmen lazım birazda karekterlerin renklerini ve boyutu değiştirsen iyi olu :arkadas: bbu arada elimde çok cari satok programı ar isteyen arkadaşlara mail atsınlar yeterli

sana zahmet alabilirmiyim. mümkünse hepsini ....

mnesih@mynet.com

güzel çalışma eline sağlık birde arkadaşlar şifre derken ne şifresi soruyorsunuz bu açık kodlu değil dönüştürülemez yani mde asla dönüştürülemez nasıl exe dosyasını bozamazsanız bunuda bozamazsınız fakat ytl mevzuatını da kendiniz düzeltme imkanınız var biraz incelerseniz görürsünüz.

Bir kullanıcı adı seçin. Şifre kısmına da şectiğiniz kullanıcı adının aynısını yazın.. Öğneğik

Kullanıcı Adı : USER
Parola : USER

Geri