Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selam arkadaşlar
benim bilgisayardan flash disk ile gelip yazıcıdan çıktı aldılar salt okunur açılan bu belgede şifrede vardı. bu belgeyi ben çıktı alanbilirmiyim flashdisk olmadan?
selam arkadaşlar
benim bilgisayardan flash disk ile gelip yazıcıdan çıktı aldılar salt okunur açılan bu belgede şifrede vardı. bu belgeyi ben çıktı alanbilirmiyim flashdisk olmadan?
merhaba
görünen o ki vatandaşın dosyası önemli, hiç bir makineye koymuyor ve şifre ile açılıyor.
dosya içeriğinin sizin tarafınızdan da bilinmesini istemiyor olmalı.
bu durumda sizin istediğiniz yardım illegal bir istek! bunu bu siteden alamazsınız!
ben şakasına bu dosya bu kadar gizli demek falan diye takıldım oda birazcık laf soktu ben bilgisayar uzmanıyım açamassın falan diye bende inat ettim sizin gibi üstatların yardımıyla açarım diye.
maksadım illegallik yapmak değil sadece bu inadı ben kazanmak istiyorum hepsi bu o belgelerin verisini gönderen benim zaten
yardımcı olursanız takım elbise var işin ucunda
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.