Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar;
Alt forma bilgi girdiğimde "nesne Clas otomasyon nesnesi içermiyor" hatası veriyor.
forma herhangi bir şekilde kod eklemedim. Aynı yöntemi daha önce defalarca kullandım. böyle bir hata ile karşılaşmadım.
Sayın modalı;
Veriliş tarihi alanına elle bilgi girildiğinde hata veriyor. yantarafa bir buton ekledim. bu butonla aynı alana bilgi girince hata vermeden yeni satır oluşturuyor.
Tablolardaki ilişkili alanların isimleri aynı olunca bu hatayı veriyor. İlişkileri Otamatik sayı ile oluşturulan Id alanları ile sağlarsak bir sorun kalmıyor. Böyle yapmazsak alan adlarının aynı olmamasına dikkat ediyoruz. sorun kalkıyor. İlişkili alanların bazıları tablodan değil
üst formda oluşturulan alanlardan seçilebiliyor . bu durumda da bağlanan alanların isimlerinin aynı olmamasına dikkat ediyoruz
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.