DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Çok teşekkür ederim.İnceledim herhangi bir sorun yok. Elinize sağlık resmi nöbet konusunda daha sonra yardım rica edeceğim. Her keze teşekkürler ederimMerhaba;
Diğer makrolarınıza dokunmadan işlem yaptım. (umarım doğrudur)
Deneyin.
İyi çalışmalar.
sayın Muygun bey;hafta içi nöbet ve hafta sonu nöbet sütununda birleştirilmiş hücreleri siz kaldırmışsınız buda şekil olarak kötü duruyor (Bu liste idareye gidecek). birleştirme yaptığımda ise sadece ilk sıradaki kişiyi yazıyor diğerini yazmıyor! acaba benim eklediğim gibi 1 no lu mesajda olduğu gibi yapmak mümkün mü? iyi akşamlarÇok teşekkür ederim.İnceledim herhangi bir sorun yok. Elinize sağlık resmi nöbet konusunda daha sonra yardım rica edeceğim. Her keze teşekkürler ederim
Merhaba;
Tablonuzda;
08.02.2020 cumartesi günü;
duygu=24,
yalçın=24,
burak=24 verisi var. (3 nöbetci?)
Yine aynı şekilde
09.02.2020 Pazar günü;
özcan=8 ?
nahit=24,
hatice=24,
ferdi=24 verisi var.(3 nöbetci 1 normal çalışma?)
Öncelikle bu özcan ne olacak? (hafta sonu olmasına rağmen hafta içine mi yazılacak?)
Bu iki hafta sonundaki 3. nöbetciler birleştirilmiş hücre sorunu nedeniyle 10.02.2020 pazartesine kaydı?
Bu hataları tabloda belirlediniz mi? (bence birleştirilmemiş hücre yapısını kullanın)
özcanı da nereye yazılacaksa belirleyin. Kodları yeniden düzenleyeyim.
İyi çalışmalar.
Teşekkür ederim. haklısınız Öncelikle belirtmek isterim bu resmi format o yüzden bu şekilde dosya yı ekledim sadece nöbet listesi 1 olan dosya bizim çalışma sayfamız bunda değişiklik yapılabilir ben bu konuda bize yardımcı olan sayın emrexcel16 bu dosyanın düzenlenmesi için yardım talep ettim. Dosyayı buraya da ekliyorum. sizden son olarak ricam bu format ta resmi listeyi oluşturmak iyi akşamlar dilerim.Merhaba;
Aslında tablonuz genişlemeye açık değil. (Birleştirilmiş hücreler ve aralıklar nedeniyle)
Tablonuzda her gün için;
mesai alanınız 24 kişilik
Haftaiçi nöbet alanınız 2 kişilik
Haftasonu nöbet alanınız 2 kişilik
Yani sadece kodlardaki düzenleme yeterli olmaz. (fazla kişi var yada olacaksa bu alanların artması gerekiyor.)
Kodlarda hangi veri hangi sütun/sütunlara yazılacağı ile ilgili sabitler var.
İhtiyaç halinde tablonun ve kodların birlikte düzenlenmesi gerekir.
İyi çalışmalar.
mesai alanınız 24 kişilikMerhaba;
Aslında tablonuz genişlemeye açık değil. (Birleştirilmiş hücreler ve aralıklar nedeniyle)
Tablonuzda her gün için;
mesai alanınız 24 kişilik
Haftaiçi nöbet alanınız 2 kişilik
Haftasonu nöbet alanınız 2 kişilik
Yani sadece kodlardaki düzenleme yeterli olmaz. (fazla kişi var yada olacaksa bu alanların artması gerekiyor.)
Kodlarda hangi veri hangi sütun/sütunlara yazılacağı ile ilgili sabitler var.
İhtiyaç halinde tablonun ve kodların birlikte düzenlenmesi gerekir.
İyi çalışmalar.
Elinize sağlık çok teşekkür ederim.Merhaba;
Eki deneyin.
(Bundan sonra sayfa isimlerinin sonuna boşluk koymamaya özen gösterin. (bir saat onu aradım))
İyi çalışmalar.
sayın Muygun bey merhaba; yapmış olduğumuz çalışmayı kullanırken bir sorun oldu.örnek dosyada nöbet listesi 1 de özcan kişisi "i"izinli veya"R"raporlu iken bu kişi resmi listeye aktarılırken mesai bölümüne yazıyor veya bazende hafta sonu nöbet bölümüne yazıyor örnek dosyayı ekliyorum. Teşekkür ederimElinize sağlık çok teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim. Makrolar çalışıyor. Bir çalışmam daha var bana yardımcı olabilir misiniz acaba örnek dosyayı ekliyorum.Merhaba;
Deneyin. (nöbet listesi 1 sayfasında küçük i,küçük r pas geçildi)
İyi çalışmalar.