Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
"BİTTİ" Butonuna basınca boşalan makinada personel ismini seçecek
İsim seçilince ilgili satıra otomatik o anki tarih saat formatı girilecek
Personel listesinden boşluk seçilince tarih silinecek
Aşağıdaki kodu sayfa1'in kod sayfasına yapıştırarak deneyin.
[vb:1:a8674616ed]Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
If Target.Column <> 4 Then Exit Sub
Target.Offset(0, 4) = Format(Now, "dd.mm.yy hh:mm")
If Target = 0 Then Target.Offset(0, 4) = ""
End Sub
[/vb:1:a8674616ed]
Sayın Leventm, kod ilgili hücrelerde çalışmasına rağmen diğer hücrelerde ve makroda hata verilmesine neden oluyor. Çözmeye çalıştım ama olmadı, ilgili döküman açıklaması ile ekte yolluyorum. Teşekkürler.
[vb:1:3e7344477a]Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
On Error Resume Next
If Target.Column <> 4 Then Exit Sub
Target.Offset(0, 4) = Format(Now, "dd.mm.yy hh:mm")
If Target = 0 Then Target.Offset(0, 4) = ""
End Sub
[/vb:1:3e7344477a]
Sayın Leventm. daha detaylı bir dosya gönderiyorum. Kafamdaki proje hayli detaylı biterse güzel bir çalışma olacak. İş emri + Üretim takip. Tablodan kafanız karışmazsa daha detaylı bir dosya gönderebilirim. Yardımların için teşekkür ederim.
Mesaj konusu: O anki Tarih ve saati otomatik atılabilirmi?
Sayın Leventm. 20 gündür formüller üzerinde kafa patlatıyorum ama çözemedim yardımın olmazsa çözülecek gibide değil.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.