Öğrenci adlarına göre sınav kağıdı basma

Katılım
12 Ağustos 2007
Mesajlar
301
Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
2016 türkçe
Sayın SERDAR Hocam Sizin örneğinizden yola çıkarak tam da istediğim gibi bir çalışma yaptım ancak;
En sonundaki yazılacak adresleri belirlemede yapmak istediğim sınıf seçimini bir türlü yapamadım.
Şöyle ki: Veri kaynağı olarak burada hazırladığım ve e-okul programından öğrenci listesi oluşturan bir dosyamı kullandım. Burada yaklaşık 1300 öğrenci ve 40 sınıf var. İlk satıra filtre uygulaması da yaptım. Filtre excel dosyamda çalışıyor. Ama adres birleştirmedeki mektup yazılacak kişiler bölümünde çalışmıyor.
Sınıf başlığını tıkladığımda Artan Azalan Tümü Boş olanlar Boş olmayanlar Gelişmiş seçenekleri var. Acaba sınıf sayısı fazla olduğundan mı bilemiyorum.
 
Katılım
12 Ağustos 2007
Mesajlar
301
Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
2016 türkçe
Sayın Veysikulte1 altın üye olmadığım için dosyanızı inceleyemedim. Serdar bey ve diğer hocalarımız sayesinde sorunumu çözdüm. Son mesajımdaki sorunu ise sınıf sayısını 10 yapınca çözüldü. Dosyanızı tc dosya gibi bir paylaşımla paylaşırsanız sevinirim. Alternatif bir dosyamız daha olur. Bu konuyla ilgilenen emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum.
 
Üst