öğretmen prorgamını sınıf programına nasıl çeviririm

Excel Vers. ve Dili
2007-2010 türkçe
sınıf programı

kullanacağım şablon bu ama problem şu.
ilerleyen aylarda yeni gelen sınıflar ve 17.30 19.50 saatleri arasına da dersler ve yeni sınıflar gelecek. ilk dönüştürdüğünüz öğretmen programı çok güzeldi ama yeni sınıflar eklenince ve iki bloktan oluşan öğretmen programı ortaya çıkıyor o zaman haliyle daha da karmaşık bir hal alıp beni sıkıştıracak.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Muhammet Okumuş

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2013 Türkçe
Formüllerle oluşturdum. Ama tarihler bir birine uymuyor. Tarihler nasıl olcak? Örneğin Pazar ders yoksa Periyot sayfasında neden Pazar var? Bu program aylık mı oluşturulacak?

Excel Vers. ve Dili
2007-2010 türkçe
evet aylık oluşturuluyor. bu ay pazar günleri tatil. diğer ay pazartesi günleri tatil olacak. öğrencilerin pazar gününün tatil olduğunu bilmeleri için pazar var

Excel Vers. ve Dili
2007-2010 türkçe
diğer aylarda bu program daha komplike haller alıyor. ben sizin gönderdiğinizi örnek alarak yeni çizelgelere uygulamaya çalışacağım

Excel Vers. ve Dili
2007-2010 türkçe
Muhammet hocam sizce makro mu kullanmalıyım yoksa formülleri mi? Sizin öneriniz nedir?

Muhammet Okumuş

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2013 Türkçe
Kullanım alanınıza göre farklılık gösterir. Formüller anlık değişimi götermesi açısından formüller kullanılabilir. Ama formül çok ise dosya boyutunu arttırıp, dosyanın yavaş çalışmasına neden olurlar.

Excel Vers. ve Dili
2007-2010 türkçe
Ama bu ders programı için sanırım makro daha mantıklı