on numara çıkan rakanlara renk verme

Excel Vers. ve Dili
türkçe
bu islerde uzman degilim ama senin icin birseyler hazirladim ekte gonderiyorum renklendirme olayi ise sanirim `kosullu bicimlendirme` denen ozellik araciligiyla yapiliyor, arama kismindan ararsan birseyler bulabilirisin..
arkadasa yardımcı olmussunuz Allah razı olsun. bana da yardım edebılır mısınız? ben 40 sayının 10 lu sekılde kombine tablosunu yapmak istiyorum. ama 3 gündür 12 saat bilgisayar basındayım sonuç sıfır.40 ardışık sayı değil yalnız.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 - Türkçe
arkadasa yardımcı olmussunuz Allah razı olsun. bana da yardım edebılır mısınız? ben 40 sayının 10 lu sekılde kombine tablosunu yapmak istiyorum. ama 3 gündür 12 saat bilgisayar basındayım sonuç sıfır.40 ardışık sayı değil yalnız.
Merhaba,

On numarada seçtiğim 45 sayı içersinde her hafta 12-15 sayı arasın biliyorum, bu durumda en az 8 bilmek için nasıl bil kombinazyon yapmak gerekiyor. Yardımcı olurmusunuz.

Teşekkürler.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 - Türkçe
Merhaba,

On numarada seçtiğim 45 sayı içersinde her hafta 12-15 sayı arasın biliyorum, bu durumda en az 8 bilmek için nasıl bil kombinazyon yapmak gerekiyor. Yardımcı olurmusunuz.

Teşekkürler.
Arkadaşlar konu hakkında yardımcı olabilecekmisiniz.

Necdet

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 Türkçe
40 sayının 10 lu kombinesi : 847.660.528 adet kolon eder, bunu oynayabilecek misiniz?

Excel Vers. ve Dili
6
On numaranın 80 li kombinasyonu 340000000 civarı çıkıyor.40'lı kombinasyonun ne kadar çıkacağını siz tahmin edin artık isterseniz bu 40 lı kombinasyonu size çıkartıp veririm.Bana özelden ulaşabilirsiniz.