- Excel Vers. ve Dili
- 2010, türkçe
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- 22.05.2022
Merhaba arkadaşlar, excelden belli şartlara göre otomatik mail gönderiyorum. Ancak bazı hücrelerdeki veriler çok önemli olduğu için mail gövdesinde onları kalın ya da italik göstermek istiyorum. Kod aşağıdaki gibi mail gösdesi de ekteki gibidir. Ekteki ekran alındısında sarı arka planlı yerleri boldlamak istersem nasıl yaparım acaba? Bu sarı arka planlı yerler excelden çekiliyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim....
saydir = Cells(Rows.Count, "G").End(xlUp).Row 'G sütununun son satirinı bulur
For i = 4 To saydir
If Range("P" & i) = "" And Date <= Range("M" & i) And Date >= Range("K" & i) Then
With Application
.EnableEvents = False
.ScreenUpdating = False
End With
Set OutApp = CreateObject("Outlook.Application")
Set OutMail = OutApp.CreateItem(0)
On Error Resume Next
With OutMail
.Display
.To = Range("S" & i)
.CC = Range("T" & i)
.BCC = ""
.Subject = "Uygunsuzluk ve Düzeltici Faaliyet Takibi"
.Body = "Merhaba," & vbCrLf & vbCrLf & Range("G" & i) & " uygunsuzluğunun/iyileştirme faaliyetinin " & Range("M" & i) & " tarihinde kapatılması gererkmektedir. " & vbCrLf & vbCrLf & "Gerçekleştirilecek faaliyetin son durumu hakkında lütfen Yönetim Temsilcisine bilgi veriniz! " & vbCrLf & vbCrLf & "Bu mail hatırlatma amacıyla gönderilmiştir."
'.Send 'or use
.Display
End With
On Error GoTo 0
saydir = Cells(Rows.Count, "G").End(xlUp).Row 'G sütununun son satirinı bulur
For i = 4 To saydir
If Range("P" & i) = "" And Date <= Range("M" & i) And Date >= Range("K" & i) Then
With Application
.EnableEvents = False
.ScreenUpdating = False
End With
Set OutApp = CreateObject("Outlook.Application")
Set OutMail = OutApp.CreateItem(0)
On Error Resume Next
With OutMail
.Display
.To = Range("S" & i)
.CC = Range("T" & i)
.BCC = ""
.Subject = "Uygunsuzluk ve Düzeltici Faaliyet Takibi"
.Body = "Merhaba," & vbCrLf & vbCrLf & Range("G" & i) & " uygunsuzluğunun/iyileştirme faaliyetinin " & Range("M" & i) & " tarihinde kapatılması gererkmektedir. " & vbCrLf & vbCrLf & "Gerçekleştirilecek faaliyetin son durumu hakkında lütfen Yönetim Temsilcisine bilgi veriniz! " & vbCrLf & vbCrLf & "Bu mail hatırlatma amacıyla gönderilmiştir."
'.Send 'or use
.Display
End With
On Error GoTo 0
Ekli dosyalar
-
13.7 KB Görüntüleme: 28