Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba ,
isteğiniz tahminimce html olarak mail göndermek ile yapılabilir,
isterseniz arama kısmından Html mail gönderme diye arama yaparak bir çok örnek bulabilirsiniz.
altın üye olmadığım için dosyayı göremiyorum. ama şöyle yapabilirsin eğer anladığım şekildeyse. göndermek istediğin alanı resim olarak kopyala, sonra yapıştır. yapıştırdığın resmi mail at, sonra o resmi sil dersin. ben benzerini yaptım kullanıyorum.
İlgin için teşekkürler. Ben seçili alanı mail olarak gönderebiliyorum zaten otomatik olarak onda sorun yok. Fotoğraf eklediğimde excele o fotoğrafı göndermiyor. Yazılanlar gidiyor ondan yana sıkıntı yok.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.