Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Otomatik toplattığımda toplamıyor, tek tek seçince topluyor
Excelde bir sütunda bl11 ile bl302 arasını "=TOPLA(BL11:BL302) bu formülle toplamıyor. Ama hücreleri mausla tek tek seçerek topluyor. Sebebi ve Çözümü ne olabilir.
Arkadaşlar bir şey daha keşfettim. Ben Userfor üzerinden Excel sayfasına veri gönderiyorum. Bu şekilde olunca sayıların olduğu hücrelerdeki hata kutucuklarında sayıya döndür seçeneğini işaretlediğimde o zaman topluyor.
Burada siz excel sayfasından userforma bilgi alıyorsunuz.Oysaki sorunuz userformdan excele veri gönderme.Bende buna göre cevap yazdım.
Userformdaki veri sayı olarak görünmüyor mu?
Kusura bakmayın zaten sizde anlamışınızdır. Pek fazla bilgim yok. O yüzden dosyayı ekledim User Form1 üzerindeki verileri girdiğimde Örneğin İlaç Gideri gibi bunların Excel sayfasında sayı olarak görünmesini istiyorum.
Aynı konu ile ilgili bugün açtığınız 3. başlık.
Lütfen sorularınızı tek başlık altında devam ettirin.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.