arkadaslar merhaba
yardiminiza ihtiyacim var.
butona tiklandiginda asagidaki örnekteki gibi otomatik maili olusturuyorum. herhangi bir sorun yok.yapmak istedigim cizgili alan icindeki folderpathwithname ve sonrasindaki isimle olusturdugum excel dosya yolunu outlook icerigine kopyalamasini istiyorum. mail gittikten sonra kullanici linke tiklayarak exceli acacak.
" a href " komutunu denedim. hyperlink komutuyla basarili oldu ancak activesheet yazinca aktif olan hücreye baglanti linkini kopyaliyor. kopyalamayi excele degil outlook body si icerisinde link seklinde yaptirmak istiyorum
kodun hepsini kopyalamadim sadece outlook bölümünü aldim.
simdiden herkese selamlar saygilar
Set OutlookApp = CreateObject("Outlook.Application")
Set OutlookMail = OutlookApp.CreateItem(0) ' 0: MailItem
EmailSubject = "karte: " & (" ") & ActiveSheet.Range("C7").Text & (" ") & ActiveSheet.Range("C8").Text
EmailBody = "Hello all" & RecipientName & "," & vbCrLf & vbCrLf & _
"Please deliver to " & ActiveSheet.Range("C19").Text & Topic & vbCrLf & _
------------------------
folderPathWithName & ("karte") & ("_") & ActiveSheet.Range("C7").Text & ("_") & ActiveSheet.Range("C15").Text & ("Pcs") & ActiveSheet.Range("E24").Text & ActiveSheet.Range("A1").Text & vbCrLf & _
------------------------
"Thank you! " & Description & vbCrLf & _
"Kind Regards, " & Content
With OutlookMail
.To = "abc@gmail.com"
.Subject = EmailSubject
.Body = EmailBody
.Display '
yardiminiza ihtiyacim var.
butona tiklandiginda asagidaki örnekteki gibi otomatik maili olusturuyorum. herhangi bir sorun yok.yapmak istedigim cizgili alan icindeki folderpathwithname ve sonrasindaki isimle olusturdugum excel dosya yolunu outlook icerigine kopyalamasini istiyorum. mail gittikten sonra kullanici linke tiklayarak exceli acacak.
" a href " komutunu denedim. hyperlink komutuyla basarili oldu ancak activesheet yazinca aktif olan hücreye baglanti linkini kopyaliyor. kopyalamayi excele degil outlook body si icerisinde link seklinde yaptirmak istiyorum
kodun hepsini kopyalamadim sadece outlook bölümünü aldim.
simdiden herkese selamlar saygilar
Set OutlookApp = CreateObject("Outlook.Application")
Set OutlookMail = OutlookApp.CreateItem(0) ' 0: MailItem
EmailSubject = "karte: " & (" ") & ActiveSheet.Range("C7").Text & (" ") & ActiveSheet.Range("C8").Text
EmailBody = "Hello all" & RecipientName & "," & vbCrLf & vbCrLf & _
"Please deliver to " & ActiveSheet.Range("C19").Text & Topic & vbCrLf & _
------------------------
folderPathWithName & ("karte") & ("_") & ActiveSheet.Range("C7").Text & ("_") & ActiveSheet.Range("C15").Text & ("Pcs") & ActiveSheet.Range("E24").Text & ActiveSheet.Range("A1").Text & vbCrLf & _
------------------------
"Thank you! " & Description & vbCrLf & _
"Kind Regards, " & Content
With OutlookMail
.To = "abc@gmail.com"
.Subject = EmailSubject
.Body = EmailBody
.Display '