• DİKKAT

    DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Soru Özel alt bilgi

Katılım
1 Ekim 2017
Mesajlar
694
Excel Vers. ve Dili
2019 türkçe
Hayırlı akşamlar arkadaşlar. Ekli dosyamda özel alt bilgiye açtığım imzacılar sayfaya ortalanmıyor. Bir yolu yok mudur acaba.
 

Ekli dosyalar

  • 55.xlsm
    55.xlsm
    34.6 KB · Görüntüleme: 8
İmza bölümünü boş bir sayfada düzenledikten sonra resim olarak kayıt edip alt bilgi kısmına bu resmi ekleyerek sorunu çözebilirsiniz.

Ben ayarladım. Ekteki jpg dosyasını oluşturdum. Sonra özel alt bilgiye ekledim.
 

Ekli dosyalar

  • 55.xlsm
    55.xlsm
    47.7 KB · Görüntüleme: 6
  • İmza.jpg
    İmza.jpg
    11.2 KB · Görüntüleme: 5
Merhaba,
Sağdaki "Altbilgi" nizde fazladan bir "enter" basılmış o yüzden yukarıda görünüyor. O fazlalığı silerseniz aynı hizaya gelirler.
Ayrıca sol kenar 0,3 sağ kenar 0,2 olarak ayarlanmış. Aradaki farkı düzeltmelisiniz.
 
Dipnotu dikey değil de yatay olarak ortalamak istediğinizi tahmin ettim. Bunun için soldaki dipnotta kaydırmak istediğiniz isim önüne yeteri kadar, mesela 4 adet boşluk koy, tamamdır. Ortadaki isim zaten kendi içinde ortalı, bunda problem yok.
Sağ dipnotu yapmak için kaydırmak istediğiniz ünvanın sağına yeteri kadar, mesela 4 adet boşluk bir adet de nokta(.) koy.
Noktanın görünmemesi için biçim butonundan rengini beyaz yap. Bu kadar.

Zeynep BALCA KARA
Vali Yardımcısı . şeklinde yapınca

Zeynep BALCA KARA
____Vali Yardımcısı____ böyle görünür.
 
Son düzenleme:
Geri
Üst