Personal.xlsb makrolar yok

Katılım
16 Ocak 2023
Mesajlar
4
Excel Vers. ve Dili
ss
Boş bir çalışma kitabında hücre rengini değiştiren kişisel makro kaydettim ve kısa yol tuşu atadım buraya kadar sorun yok.daha sonra bu makroyu silmek için personal.xlsb dosyasına erişip oradaki makroyu sildim(personal.xlsb dosyası mevcut içinde makro yok)
Yeni bir kitap açıp makroyu kısa yol olarak denediğim zaman halen var gözüküyor ve hücre rengini değiştiriyor bu makroyu nerde bulabilirim .. personali sildim yeniden yükledim sorun çözülmedi .. yeni kişisel makro kayıt ediyorum başka dosya da yine çalışmıyor .. teşekkürler
 

kulomer46

Altın Üye
Katılım
23 Mart 2007
Mesajlar
1,513
Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office LTSC Professional Plus 2021 - Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
08-06-2027
Merhaba

Benim bilgisayarimda 4 farklı klasörde kayıtlı 4 farklı Personal.xlsb dosyası var. Sürüm farkından ve diğer sebeplerle personel.xlsb dosyasının otomatik kaydedildiği klasör, zaman içerisinde değişiklik gösterebiliyor. Siz belki farklı bir klasördeki Personal.xlsb dosyasında çalışmış olabilirsiniz.

Yada makro kaydet islemini o an açık üzerinde çalıştığınız Excel dosyasına kaydetip kısayolu o dosyadan çalıştırıyor olabilirsiniz. Böyle bir durum varsa makronuz Personal.xlsb dosyasında gözükmeyecektir.

Hayırlı çalışmalar dilerim.
 
Son düzenleme:
Katılım
16 Ocak 2023
Mesajlar
4
Excel Vers. ve Dili
ss
Bilgisayarda ki büyün personal.xlsb dosyalarını sildim , açık olan hiçbir Excel dosyası yok , makroyu kaydettiğim yeni açılmış olan kitap1 dosyasını da sildim , geri dönüşümden de kaldırdım maalesef halen çalışıyor.
 

dEdE

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Katılım
1 Temmuz 2005
Mesajlar
2,605
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2013 TR 64 Bit
Bir de Buraya bakar mısınız?
Çalışan makro bu klasördeki dosyada(eğer dosya varsa) olabilir.
 
Üst