pivot table'da (özet tablo raporunda) bakiye

Merhum İdris SERDAR

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Excel, 365 - İngilizce
Sayın Yurttaş bey pivot çalışmanızdaki verilerden yola çıkarak nasıl yapıldığını
çömeye epey uğraştım yalnız bir türlü sizin bu sayfada yapmış olduğunuz verileri kullanarak tamamen sizin verilerden yola çıkarak yapmaya çalıştım fakat bir türlü sizin yapmış olduğunuz veri sıalamalrını siznki gibi dizemedim sizden ricam mümkünse nerde hata yapıyorsam söylerseniz galiba ancak o zaman çözeceğim rica ediyorum
öğrettiklerinizden dolayı size minnettarız
Nereyi yapamadığınızı anlayamadım.

1. Önce normal bir pivot table yapın.

2. Bunu Auoto formatta belirtilenlerden 3 numaralıyı seçin. sonra bunu kendi isteğinize göre formatlayın.

3. Hesaplanmış alan ekleme ile Yürüyen toplama eklemek için yukarıda şekilli olarak verdiğim dosyadaki adımları izleyin.

..

Excel Vers. ve Dili
xp 2003
Pivot tabl.

Sayın yurttaş bey umarım sizi sıkmıyorum çözemdeiğim konuları doyaya ekledim eğer yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür.

Excel Vers. ve Dili
2003
Özet tablo için otomatik biçim vermeliydiniz.
Ayrıca Tarih için Değişen toplam tanımı yapmalıydınız.

Dosyayı inceleyiniz.

Excel Vers. ve Dili
xp 2003
Teşekkür

Sayın Yurttaş bey ve Sayın coneri bey bana göstermiş olduğunuz yardımlardan dolayı çok teşekkür ederim sayın coneri tek yapmam gereken otomatik biçimlendirmeymiş ve çözdüm bu konudan dolayı sizlere minnettarım
umarım ALLAH gönlünüze göre verir.

Merhum İdris SERDAR

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Excel, 365 - İngilizce
Sayın yurttaş bey umarım sizi sıkmıyorum çözemdeiğim konuları doyaya ekledim eğer yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür.
Açıklamalı dosya ekte.

Daha ayrınıtılı açıklardım. Ve başka türlü de yapılma yolu var. Ancak şimdilik zamanım yok.

Yine de takıldığınız yer olursa çekinmeden sorabilirsiniz.

..