Sayın @mzsakall ,
"TEŞEKKÜR EDERİM BÜYÜK KARAKTER KULLANDIM KUSURA BAKMAYIN"
Cümleniz dahil olmak üzere 24 nolu mesajınızı defalarca okudum.
Ben sizden "Özet sayfasında H4 hücresine yazdığınız yazıyı, satır satır ayrıştırarak burada belirtirseniz, okumak ve anlamak için zorlanmayacağım. "
İsteğinde bulundum siz ise aynı yazıyı sadece belli yerlerde ENTER yaparak buraya yapıştırdınız.
Kendimce, noktaları virgülleri koyarak okumaya çalışıyorum.
Size yardımcı olmak adına kendi zamanımı harcıyorum. Siz ise kendi sorununuzu öyle bir anlatıyorsunuz ki, ne okunuyor, ne anlaşılıyor.
Okuyup anlam çıkardıklarım içinde de tutarsızlıklar buluyorum. Sanmıyorumki o cümleleri benim kadar okudunuz.
Size çözüm bulmak için ben bu kadar çaba sarfederken, sizin çaba sarfetmeyişinizden dolayı cevap vermek ve daha fazla vakit kaybetmek istemiyorum.
Dosyalarınızın özel bilgiler içerdiğini bildirip kaldırılması konusunda yardım istemiştiniz. Bu başlıkta paylaşılan tüm dosyalar tarafımdan kaldırılmıştır.
Lütfen foruma dosya eklerken özel bilgiler olmamasına dikkat ediniz.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.