Plakaya göre araç bilgilerini getirmek

Excel Vers. ve Dili
2003
arkadaşlar yeni örnek ekte ve sorun dosyanın içerisinde yazılı yardım ederseniz sevinirim:yardim:

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Tr
sn.redhead eğer dosyanızda araçlar sayfasının başlığını yeni şekile göre eklerseniz yardımcı olabilirim. mevcut şekli ile sıralamasını bilmediğim için siz araçlar sayfasındaki başlıkları yeniden düzenleyin hangi sütuna hangi başlıkların geleceğini.

Excel Vers. ve Dili
2003
sıralama önemli değil, benim belge içerisinde belirttiklerim olsun yeter sırayı kafana göre yapabilirsin ve tabii bakım formundada öneceden olduğu gibi plakaya göre belirttiğim yerler otomatik gelsin sıralama önemli diil
o yazdıklarımı ekleyiver yeter

Excel Vers. ve Dili
2003
Sn;Hikmet
bakım formu bölümünde bizim kendimizin gireceği bilgiler şunlardır
Arızası
Sip.Tarihi
Def.Kayıt No
Üst Kad.Def.No
Miktarı
Sonuç
Açıklama
Bu bölümleri biz kendimiz dolduracağız geri kalan kısımlar bakım formunda yer alan plakadan seçildiğinde otomatik gelmeli, tam anlatamadım galiba ama...:yardim:

Excel Vers. ve Dili
2003
Sn;Hikmet
yapabildinizmi? dediğim gibi sıralamayı siz kafanıza göre yapabilirsiniz söylediğim özellikler olsun yeter:yardim:

Form 811

Adamım bide bunu dene bakalım
Yalnız iş istek emrine bilgileri girerken K2 sütünuna Bakım formunda yazdırmak istediğin bilgilerin sütün numarasını girmen yeterli.
Böylece hangisini formda yazdırmak istersen onu girersin
Umarım yardımcı olmuşumdur.

(Bende İzmir 44.Bak.Mrk.den Hüseyin YALDIR)

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
excel ile veri gönderme ve listeleme
listbox
Selam

Halen BÖyle Bİr ProĞram İstİyorsan Mesaj Yaz

Excel Vers. ve Dili
2003
ben birde bu çalışma kitabına arama butonu ve rapor sayfası hazırlamak istiyorum nasıl yapabilirim
bakım sayfasında yapılan girişleri tek sayfa halinde arızalarını raporlamak

Excel Vers. ve Dili
Office xp
Bir Bakıma Benim İstediğim de Aynı Şey Ama Ben Bulamadım.

Excel Vers. ve Dili
excel ile veri gönderme ve listeleme
listbox
selam

işini halledemedinmi

Excel Vers. ve Dili
Office xp
Selam

Merhaba Arkadaşlar. Bende Otomobilci biriri olarak redhead a yardımcı olmak isterim senin istediğin şeyi bana özel mesaj olarak yazarsan sana bir kaç yazılım gönderebilirim. Excelde bu istediğin bir bakıma mümkün ancak. arşivleme yapman çok zor. bu yüzden ben sana bir program önericem. seninle bu konuyu özel olarak görüşelim olurmu ?

Excel Vers. ve Dili
2003
Merhaba Arkadaşlar. Bende Otomobilci biriri olarak redhead a yardımcı olmak isterim senin istediğin şeyi bana özel mesaj olarak yazarsan sana bir kaç yazılım gönderebilirim. Excelde bu istediğin bir bakıma mümkün ancak. arşivleme yapman çok zor. bu yüzden ben sana bir program önericem. seninle bu konuyu özel olarak görüşelim olurmu ?
nasıl bi program

Excel Vers. ve Dili
2003
tamda aradığım şeydi bu