• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

• Forum yazılımı güncelenmiştir.

Beklenmedik durumlar görürseniz lütfen yönetime iletin.

polis merkezi tutanak örneği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trafik istatistik Proğramı

Sevgili arkadaşlar size yeni yaptığım ve geliştirmeye açık Trafik İstatistik Proğramını yolluyorum geliştirip kullanabilirsiniz hatta geliştirdikten sonra siteye korsanız bizde tekrar yararlanabiliriz
Sizlerinde çalışmalarınızdan örnekler yollamanızı istiyorum
Herkese kolay gelsin
Kullanıcı:Celoy
Şifre:6613

Son düzenleme:
sayın1974 link ölmüş yardımcı olursan sevınırım kolay gelsin ıyı calışmalar

sayin1974.blogcu.com adresinden indirebilirsiniz bu adreste sürekli program güncellenmektedir .

Link:
sayin1974.blogcu.com

Değerli kardeşim bu programa olay ile ilgili yapılan tüm yazışmaları, alınan ifadeleri ayrı bir klasörde kaydetme gibi bir şeyler eklenemezmi?

bu konuda düşencelerim ve tasarılarım var yani 1 şuç ile ilgili alınan ifadeler yapılan yazışmalar şuç numarası adı altında toplamak ve fezleke ile vukuat raparunu yazarken yardımcı olacak şekilde

Sabırsızlıkla bekliyor ve başarılarının devamını diliyorum. Allah Yardımcımız olsun..bizi bizden başka kimse anlamaz

Sevgili arkadaşlar size yeni yaptığım ve geliştirmeye açık Trafik İstatistik Proğramını yolluyorum geliştirip kullanabilirsiniz hatta geliştirdikten sonra siteye korsanız bizde tekrar yararlanabiliriz
Sizlerinde çalışmalarınızdan örnekler yollamanızı istiyorum
Herkese kolay gelsin
Kullanıcı:Celoy
Şifre:6613

özellikle bu işime yarayacak teşekkürler geliştirmeyi becerebilirsem buraya tekrar koyacağım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri