DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
"Sanki sonunda suratıma inen bir tokatla bitecekmiş edası var cümlenizde. Zira olmuş olsa bu kadar kendimi paralamam sanırım."Nasıl olmuyor?
Size bir sürü bilgi verildi. Örnek dosya verildi. Anlatım var.
Benim dosyayı incelediniz mi?
Adım adım yaptınız mı?
..
"Sanki sonunda suratıma inen bir tokatla bitecekmiş edası var cümlenizde. Zira olmuş olsa bu kadar kendimi paralamam sanırım."
öncelikle hazırlamakta olduğun sunumun birinci slaytına git.
Ekle > film ve sesler > dosyadan ses'e tıkla
Açılan pencereden eklemek istediğin ses dosyasının yerini bul ve dosyanın üzerine çift tıkla.
Hazırladığın sunumun ilk slaydı üzerinde hoprlör simgesi belirecek.
Simgeye sağ tıkla ve açılan menüden Özel Animasyonu tıkla.
Sunu penceresinin sağ tarafında Özel Animasyon penceresi açılacak (office 2003 kullandığını varsayarsak)...
Bu pencere içinde eklediğin ses dosyasının üzerine sağ tıkla.
Açılan menüden "zamanlama"yı tıkla.
Açılan "ses yürüt" penceresinde de ses dosyasının diğer ayarlarını yapabilirsin.
Hepsi bu kadar...
Bu kısmı daha önce denedim ben olmadı ayrıca bence bilgilerde eksiklik var.Sanrım ses kaydetme fikri daha mantıklı.Mikrofon alana kadar ertelemek zorundayım sanırım.
Yine de ilginiz için tşk
yurttaş bunu söylemeden geçmek istemiyorum.Senin bana yolladığın bi slayt vardı ya hem arkasına ses eklediğin hemde nasıl yapıldığını anlattığın.O dosya pps olarak kaydedilmediğinden hiç slay olarak izlememiştim.
Bu gün tesadüfen slayt olarak izledim.Evet haklısın arkaya ses var da malesef senin yaptığın şey slayt geçişi ben müzik eklemekten bahsetmiştim.Yani kesintisiz tüm bir şarkı çalsın istiyorum.Slayt geçişi değil.
Sayın EylülBu kısmı daha önce denedim ben olmadı ayrıca bence bilgilerde eksiklik var.
Sayın Eylül,Bence sorun pc de değil bende