Puantaj Tablosu düzenleme

Excel Vers. ve Dili
Office Excel 2016 verisoyonu
Üzerinde çalıştığım bir puntaj tablosu var. Aynı excelde 2 sayfa 1. sayfasında puantajın kendisi 2. sayfada da haftasonu ve resmi tatillerin çıkarılmış haliyle tarih biglisi var. Ben ilk sayfada belirttiğim hücreye veri doğurlama listeleme ile ayların isimlerini listledim. İstediğim şey ise o hücrede hangi ayı seçtiysem yine benim belirttiğim hücreye o ayın ayın bilgileri gelsin.
Ekran Görüntüsü
Ekran Görüntüsü 2

volki_112

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2019 Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
13-12-2029
Üzerinde çalıştığım bir puntaj tablosu var. Aynı excelde 2 sayfa 1. sayfasında puantajın kendisi 2. sayfada da haftasonu ve resmi tatillerin çıkarılmış haliyle tarih biglisi var. Ben ilk sayfada belirttiğim hücreye veri doğurlama listeleme ile ayların isimlerini listledim. İstediğim şey ise o hücrede hangi ayı seçtiysem yine benim belirttiğim hücreye o ayın ayın bilgileri gelsin.
Ekran Görüntüsü
Ekran Görüntüsü 2
dosya.tc dosya.co gbü paylaşım sitelerine dosyanızı yükleyip link verebilirsiniz

ÖmerFaruk

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-64
B9 hücresien aşağıdaki dizi formülüni girebilirsiniz.
C++:
=KAYDIR(Sayfa2!$A$1;1;KAÇINCI($F$6;Sayfa2!$1:$1;0)-1;BAĞ_DEĞ_DOLU_SAY(KAYDIR(Sayfa2!$A:$A;1;KAÇINCI($F$6;Sayfa2!$1:$1;0)-1;999;1));1)

Excel Vers. ve Dili
Office Excel 2016 verisoyonu
B9 hücresien aşağıdaki dizi formülüni girebilirsiniz.
C++:
=KAYDIR(Sayfa2!$A$1;1;KAÇINCI($F$6;Sayfa2!$1:$1;0)-1;BAĞ_DEĞ_DOLU_SAY(KAYDIR(Sayfa2!$A:$A;1;KAÇINCI($F$6;Sayfa2!$1:$1;0)-1;999;1));1)
Küçük bir skıntı var. Hangi ayı seçsem tarih 10 ya da 11 ile başlıyor

Son düzenleme:

ÖmerFaruk

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-64
Küçük bir skıntı var. Hangi ayı seçsem tarih 10 ya da 11 ile başlıyor
Nerde yanlış yaptığınız bilmiyorum. Gönderdiğiniz dosyada B9 hücresine bend e formülü giriyorum sonuç doğru çıkıyor.
Dizi formülüdür. Formülü yazdıktan ya da yapıştırdıktan sonra Enter değil Ctrl+Shift+Enter ile formülü girin. Yine değişmiyorsa bana gönderdiğiniz dosya farklı ya da benden aldığınız formüldeki hücre adresini değiştirmişsinizdir.