Örnek bol miktarda ama izah hiç yok,
RESİM EKLEME SORUNUMU ÇÖZMEK İSTİYORUM.Formda resim ekleme ile ilgili örnekler var ama benim gibi yeni keşfe çıkanlara göre bir İZAH yok, formda Northwind örneklerini inceleyerek resim eklemeyi öğrenmiştim. Resmin üzerine sağ tıklayıp nesne ekle'yi seçiyorsunuz, painti açıyor, paint den kopyalama yapıp boyutlarını kırpıyorsunuz falan falan...... ama bu forumu keşfedince gördüm ki örnek programlarda formun bir yerine resim ekleme butonu eklenmiş, bu butona tılayınca resimlerim klasörüne ve diğer seçeneklere yönlendiriyor. örnek programlardan indirdiğim programlardan bakarak aynı örneği kendi programımın formunda yapmayı denedim, metin kutusu ekleyerek örneklerdeki kodları uyarlayıp butonuma yapıştırdım ama hep karşıma "olay özellik deyimi ayarı olarak girdiğiniz Açıldığında deyimi hataya neden oldu" veya benzeri olumusuz mesajlar çıktı. izah olmadan örnek koymak yetmiyor, bir de bu ÖĞRENMEK DEĞİL KOPYACILIK OLUYOR, BEN ÖĞRENMEK İÇİN UĞRAŞIYORUM. kitabını da almıtım, yeterli izah orada da yok. bir bilen el atarsa herkes istifade eder.