Şafak kağıdı hazırlama

Excel Vers. ve Dili
TURKÇE
selam arkadaşlar yeni üye oldum ve excelle ilgili hiçbir bilgim yok
sizlerden ricam ise sudur Allah nasip ederse Çarşamba günü birligime teslim olcam inşallah
kız Arkadaşımın ismiyle Şafak kagıdı hazırlanması istiyorum benım ıcın çok ıyı olur bu rica edıyorum nasıl hazırlancagını bılen yada daha once hazırlayan varsa BEnım ıcınde hazırlayabılırmı ?
hazırlanmasını istedigim isim
GİZEM
460 kutucuk olcak
bunu yapabılırsenız benım ıcın çok ıyı olur arkadaşlar.

Excel Vers. ve Dili
TURKÇE
dostum tesekkur ederım baktımda inan hiç bilmiyorum excel i nasıl duzenlerım degıstırırım
ıyı bılen bır arkadaşımın fazla zamanını alacagını dusunmuyorum bılen varsa yardımcı olabılırmı arkadaşlar

Excel Vers. ve Dili
microsof office excell 2003
merhaba arkadaşalr benim nişanlım askerde ve onun ismiyle şafak kağıdı hazırlamak istiyorum bana yardım edermisiniz lütfen yapamadım ben

Excel Vers. ve Dili
office 2003 türkçe
arkadaslar bende yeni üyeyim.askerim benden "nazlı yarim" yazan 460 kutucuktan olusan şafak kağıdı istedi.bana yardımcı olur musunuz.acele

1Al2Ver

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
64 Bit TR - Microsoft Office 365 - Win11 Home
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
04-01-2026
Excel Vers. ve Dili
ingilizce,türkçe
sa bana mert ve merve diye şafak kağıdı hazırlamak istiyorum ama bilmiyorum yapabilirmisiniz 15aylık

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Excel
bana Sabri Ve Ceren ismli 460 şafak takvimi lazım bana bunları hazırlayabilecek bi yardımsever var mı acaba..ayrı ayrı yapılcak bu isimler....ben yapamıyorum....bana kim hazırlayabilir bunu...nişanlım askerde şuan ve ona bi jest yapmak istiyorum...lütfen ilgilenen varsa yardımcı olabilir mi....çok acil lazım....allah rızası iiçin kim hazırlayabilir bana bu takvimleri....

Excel Vers. ve Dili
2003
bende MERYEM ENİS isimlerinde 460 lık şafakkağıdına ihtiyacım var.İkimizin isimleride ayrı ayrı 460 olacak.yardımcı olabilir misiniz?

Excel Vers. ve Dili
mikrosoft 7 türkçe
ya bende Tuğba Recep şafak kağıdı istiyorum 460.. Lütfen..

Excel Vers. ve Dili
excel programım düzgün calısmıyor
hüseyin didem adına 460 günlük şafak takvimi yapabilecek olan var mı ? şimdiden tsk ederim

Excel Vers. ve Dili
microsoft office excel 2007, türkçe
şafak kağıdı

yaa arkadaşlar lütfen yardımcı olun şafak kağıdının nasıl yapılacağını bilmiyorum yardım edinn.. YAŞAR-SEDA

1Al2Ver

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
64 Bit TR - Microsoft Office 365 - Win11 Home
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
04-01-2026
yaa arkadaşlar lütfen yardımcı olun şafak kağıdının nasıl yapılacağını bilmiyorum yardım edinn.. YAŞAR-SEDA
Merhaba,

6 numaralı mesajda verilen linkleri inceleyiniz.

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
benim kısa dönem askerlik için,180 günlük, bi şafak kağıdına ihtiyacım var günlerdir uğraşıyorum hiçbirşey çıkaramadım en son dün oturup ağladım lütfen biri bana yardımcı olsun Allah rızası için. ''27.03.12'' yazmasını istiyorum temadaa lütfen lütfen yardımmm

Excel Vers. ve Dili
Türkçe
460'lık ŞULE <3 İBRAHİM yazarsanız çok sevinirim. Teşekkürler.

Excel Vers. ve Dili
türkçe
Arkadaşlar sizden bir ricam olucak bir arkadaşım askerde Sevgilisinin adıyla bir şafak kağıdı istiyor ben beceremedim rica etsem birisi yapıp gönderebilirmi. ' HACER ' ismi ile. Yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkür ederim.

Excel Vers. ve Dili
türkçe
Arkadaşlar sizden bir ricam olucak bir arkadaşım askerde Sevgilisinin adıyla bir şafak kağıdı istiyor ben beceremedim rica etsem birisi yapıp gönderebilirmi. ' HACER ' ismi ile. Yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkür ederim.
Yardımcı olabilecek bi Allah'ın kulu yokmu ya :(