şafak kağıdı nasıl hazırlayabilirim

Excel Vers. ve Dili
türkçe
merhaba arkadaşlar
excelde şafak kağıdı hazırlamak istiyorum (örn BJK üstüne kareler halinde 460 )
basıl yapabilirim?
şimdiden tşkler

Excel Vers. ve Dili
Microsoft excel 2007 Türkçe
Bir Bilgim Yok kimseninde olmaz bunu excel eğitim kitaplarını alıp ordan ders görüp öğrenebilirsin

BirTürk1

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 TR
Forumda böyle bir çalışmaya rastlamıştım arayın lütfen

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office ev ve iş 2019
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
03-07-2024
Şafak Kağıdı

Sevgili arkadaşlarım öncelikle foruma hoş geldiniz forumda biraz araştırma yapsaydınız sorunuzun cevabınıda bulurdunuz burada yapılmış iki örnek dosya ekledim yapan arkadaşlara ayrıca sizin adınıza tesekkur ederim iyi günlerde kullanmanız dileğiyle hayırlı teskereler

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2007-türkçe
İyi günler Abi Ben oguzhan BAna DA N&A Ypabilirmisin lütfen Enişteme yollayacam sevinsin
LÜtfen yap bekliyorum şimdiden teşekkürler..

Excel Vers. ve Dili
almanca 2007
bende safak kagidi istiyorum nasil yapiliyor bilmiyorum o kadar arastirdim ama bi türlü bulamadim
1. ismet
2. ebru
yazsaniz cok sevinirim hatta zahmet olmasa bide 3. ismet ebru

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
ya çok güzel yapmışsınız bende istiyorum banane banane :( celal yazmak istiyorum nasıl yapıldığını anlatarak yazarmısınız lütfennnnnnnnnnn

Excel Vers. ve Dili
2003/ingilizce
sn sevda gemisi ekteki excel dosyasını basit bir şekilde istediginiz gibi hazırladım.Birde daha önceden bulmuş oldugum otomatik şafak programının exe dosyasını ekliyorum umarım işinizi görür.Şimdiden hayırlı teskereler..

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
excel 2010 türkçe
merhaba.benm nişanlım da askerde.ona özel şafak kağıdı hazırlamak istiyorum.sizin verdiğiniz linkleri tıklayıp indirdim ancak bana özel bir şey nasıl yapabilirm yada bana yardımcı olabilirmisnz? nişanlımın adı cenk

Excel Vers. ve Dili
excel 2010 türkçe
merhaba.benmde nişanlım askere gitti.şafak kağıdı hazırlamak için excelde uğraştım ama yapamadım.bana yarıdmcı olabilirmisnz?nişanlımın adı cenk.isimli 460 nasıl yazabilirm?

1Al2Ver

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
64 Bit TR - Microsoft Office 365 - Win11 Home
04-01-2026
merhaba.benmde nişanlım askere gitti.şafak kağıdı hazırlamak için excelde uğraştım ama yapamadım.bana yarıdmcı olabilirmisnz?nişanlımın adı cenk.isimli 460 nasıl yazabilirm?
Merhaba,

465 ve 460 olarak 2 sayfa yapmaya çalıştım,

Umarım doğru ve sizin istediğiniz gibidir,

Cenk beye hayırlı teskereler...

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2007 TR
eski bir konu fakat bende askerdeyken can sıkıntısından hazırladığım dosyayı ekleyeyim.

460 isimli sayfadaki bilgileri doldurunca
diğer sayfalar otomatik olarak günlük karalamaktadır

460 ve AY-YILDIZ isimli sayfalar bana aittir :biggrin::biggrin:
ÇIKTI isimli sayfayı ise AY-YILDIZ çıktısı almak için kullanabilirsiniz.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
EXCEL2003-2007
1al2ver arkadaşım senden ßi ricam olacak eğerki yardımcı olursan sevinirim olmazsanda canın sağolsun =) mustafa diye 460 veya çapa şeklinde çıkartabilirmisin acaba RiCa etsem ???

Excel Vers. ve Dili
ARİAL
yardım

arkadaslar kaç gündür uğraşıyorum şırnak da askerdeyim bana isimli safak kagıdı lazım nasıl yapıldıgını bilen ve anlatacak biri varmı aranızda İSİM MURAT Yapabilen var ise ricam bana murat ismini yapabilir mi .? şimdi den teşekkür ederim y ardımınızı bekliyorum

1Al2Ver

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
64 Bit TR - Microsoft Office 365 - Win11 Home
04-01-2026
1al2ver arkadaşım senden ßi ricam olacak eğerki yardımcı olursan sevinirim olmazsanda canın sağolsun =) mustafa diye 460 veya çapa şeklinde çıkartabilirmisin acaba RiCa etsem ???
Merhaba,

Cevap biraz geç oldu kusura bakmayın,

Ek'li örnek işinizi görebilir, * (asteriks) yazan yerlere rakamları yerleştirin,

Hayırlı teskereler.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
onur nazo ve onur nazan
merhaba bende onur nazo ve onur nazan yazılmasını istiyorum.rica etsem yaparmısınz

Excel Vers. ve Dili
openoffice excel
lütfennnnnnn

yaa sözlüm 1 haftaya kadar askere gidio we ben ona zeynep ismiüzerinde 460 yazılı bi şafak kağıdı hediye etmek istiyorum bi türlü yapamadım..ltfen yardım edermisiniz....çok acil ama lütfen......bide hüseyin yazılmasını istiyorum ama çok acil süre kısıtlı nolur yardım edermisiniz????