şafak kağıdı nasıl hazırlayabilirim

Excel Vers. ve Dili
orta
lutfen bana yardımcı olun şafak takvımı ıstıorum ınanın cok ugraıorum ama yapamıorum. erkek arkadasıma süpriz yapmak ıstıorum bı nurcan adında bıde gazı adında 2 tane safak takvımı ıstıorum. cıktısını alıp ta hediye edıcem lutfen yardım edın $ 335 $

Excel Vers. ve Dili
windows 7
merhaba 1Al2Ver:)
erkek arkadasım 2 hafta sonra askere gidecek ve kısa dönem ona bir safak takvimi hazırlamak istiyorum ama yapamadım nasıl yapacagımı bilmiyorum arkadaslara verdiğin linkleri inceledim anlayamadım:( merve orçun isimli kısa dönem şafak takvimi hazırlamama yardımcı olur musun lütfennnnnnn

Excel Vers. ve Dili
microsoft office- türkçe
merhaba bende istiyorum çok beğendim halil adında yazabilrmiyiz.

Excel Vers. ve Dili
microsoft office- türkçe
elvan yazılı olan tarihli olarak bende istyrum ya çok uğraştım ama olmadı bi türlü nasıl yapmam lazım yada yaprmısın yardımcı olurmusunuz lütfen halil yazmak istiyorum

Excel Vers. ve Dili
Türkçe
bnde istiyorum şafak kagıdı isme özel yapabilirmisiniz acaba ?

Excel Vers. ve Dili
Türkçe
ya bnde gordum çok begendim aradım ama hıc bı yerde bulamadım acaba rica etsem banada yapabilirmisiniz isimli şafak kartı murat ceren olarak ???

Excel Vers. ve Dili
Türkçe
sn sevda gemisi ekteki excel dosyasını basit bir şekilde istediginiz gibi hazırladım.Birde daha önceden bulmuş oldugum otomatik şafak programının exe dosyasını ekliyorum umarım işinizi görür.Şimdiden hayırlı teskereler..
rica etsem banada yapabilirmisiniz ?? murat ceren olarak ??

Excel Vers. ve Dili
microsoft excel 2007 türkçe
merhaba bende uğraştım ama yapamadım sinan ismi için kısa dönemlik şafak kağıdı hazırlayabilir misiniz?. 3 gün sonra bitiyor askerlik

Excel Vers. ve Dili
microsoft excel 2007 türkçe
kimsede yardımcı olmuyor bu sitede yaa

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
Merhabalar
hasan eda adına şafak çizelgesi oluşturabilir misiniz?

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
Merhabalar karahan olarak şafak çizelgesi yapabilir misiniz ? şimdiden teşekkürler...

Excel Vers. ve Dili
2003- Türkçe
sn sevda gemisi ekteki excel dosyasını basit bir şekilde istediginiz gibi hazırladım.Birde daha önceden bulmuş oldugum otomatik şafak programının exe dosyasını ekliyorum umarım işinizi görür.Şimdiden hayırlı teskereler..
merhabalar forumdaki arkadaşlara yardımlarınızı gördüm ben de sizden bir şey rica edeceğim,
MUHAMMET ya da BJK isimleri üzerine şafak kartı hazırlayabilirmisiniz? birisine göndermişsiniz çok güzel üzerinde kalan dakika kalan saniye bilgileri falan yazıyor. bana da düzenleyip kbrvzlmhc@hotmail.com adresine gönderebilirseniz beni ziyadesiyle mutlu edersiniz.. şimdide tşkkürler diliyorum :)

Excel Vers. ve Dili
office 2007 ve türkçe
şafak kağıdı...

merhaba ben yeni üye oldum foruma da gözde güney yazılı bi şafak kağıdı hazırlarsanız çok sevinirim.lütfen yardımcı olun :( 460 günlük olucak

Excel Vers. ve Dili
microsoft Excel 2010
Merhaba ben Hsyn <3 Svcn yazan bir şafak kağıdı rica ediyorum sizden umarım hazırlayabilirsiniz sabırsızlıkla bekliyorum :(

Excel Vers. ve Dili
türkçe
Abim askere gidecek we ona bişey yapmak istiyorum denedim ama bi türlü olmuyo lütfen bana DURMUŞ yazabilir misiniz 460

Excel Vers. ve Dili
tükçe
merhaba sevgilim askerde isimli şafak kagıdı yapmaya çalıştm ama olmadı bbenim ismim biraz uzun gülbeyaz D: yapabilirmisiniz yada gül- okan olarakta yapabilirseniz sevinirim tşşkürler

Excel Vers. ve Dili
tükçe
kısa zamanda yabilirsenizz sevinirim ismim gülbeyaz olmaz ise kısa gül okan olabilirse sevinirm cevap bekliyorm tşkrler

Excel Vers. ve Dili
Microsoft office excel 2003
merhaba bende niaşnlımı askere yolluyorum ve ona ismimin olduğu bir şafak kağıdı vermek istiyorum yardımcı olurmusunuz. niaşnlım kısa dönem gidiyor benim ismim yıldız