Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
istediğim sonuçları renklerle gösterdim formül ve makro ile ayrı ayrı çözüm sunabilirseniz ana dosyama uyarlamaya çalışırım. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
cevabınız için teşekkür ederim. yolladığınız makroyu kendi dosyama uyarlamam çok zor özelden dosyayı size yollarsam dosyama ekleme yapabilirmisiniz. veya bu işlemin makrosuz formül ile çözümünü verebilirseniz dosyama eklemeye çalışırım
Ben bu durumu tasvip etmiyorum. Başta bunu belirteyim. Bana özelden gelen taleplerin tümünü foruma yönlendiriyorum.
Dosyadaki bilgiler özel olunca maalesef başka yapacak bir işlem kalmıyor.
Çünkü sorulan sorulara örnek dosya talep ettiğimiz zaman çoğunlukla üyelerimizi satır-sütun eşleşmelerine dikkat etmiyorlar. Bunu kimi zaman çözümü alayım ben kendi dosyama uyarlarım mantığı ile yapıyorlar.
Bunun sonucunda çoğunlukla paylaşılan çözümü kendi dosyalarına uyarlama kısmında zorlanıyorlar.
Durum böyle olunca kişisel verileri korumak adına özelden yazışarak çözüme gidiliyor.
Hocam geribildiriminiz için teşekkür ediyorum. Benimki kişisel bir eleştiri değil forumda üyelerimizin bu konuda açık ifadelerinizden istifade etmelerini sağlamaktı. Selâmlarımla...
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.