Satır Gizleme

Katılım
1 Şubat 2007
Mesajlar
516
Excel Vers. ve Dili
excel2003
Slm
Bir koşula bağlı olarak satır gizleme imkanımız var mı? Tşk.
 
Katılım
1 Şubat 2007
Mesajlar
516
Excel Vers. ve Dili
excel2003
SLM
sayfa 2 deki 0 olan hücrelerin gizlenmesini istiyorum. bu hücreler takvime bağlı olarak değişmektedir.eki incelerseniz sayfa 2 deki sıfırların yeri aya bağlı olarak değişmektedir. yardımcı olursanız sevinirim. tşk
 

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Katılım
15 Mart 2005
Mesajlar
41,559
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Selamlar,

Aşağıdaki kodu Sayfa2 nin kod bölümüne uygulayıp denermisiniz. Sayfa2 yi açtığınız anda kodlar çalışacaktır.

Kod:
Private Sub Worksheet_Activate()
    Cells.EntireRow.Hidden = False
    For X = 8 To [A65536].End(3).Row
    If Cells(X, 1) = 0 Then Rows(X).EntireRow.Hidden = True
    Next
End Sub
 
Katılım
1 Şubat 2007
Mesajlar
516
Excel Vers. ve Dili
excel2003
Sn. Abazya
2. adresteki kod işime yarıyor. ama bunu hücre boşaldığında kendisi otomatik olarak gizlemesi mümkün mü? Mümkün değilse kommanButton a atyarak yapabiliriz ama bunuda başka bir sayfadan yönetmek mümkün mü? tşk.
 
Katılım
1 Şubat 2007
Mesajlar
516
Excel Vers. ve Dili
excel2003
Sn COST CONTROL
Bu işlemi sayfayı açtığımızda değilde Sayfa1 deki bilgileri her değiştirdiğimizde gizleme imkanı var mı? sayfayı açtığımızda çalışıyor. Ama Sayfa1 deki bilgileri değiştirdiğimizde Sayfa2 yi açmadan çalışırmı.Sayfa 2 yi sayfa 1 den yönetmek istiyorum?Tşk.
 

bmutlu966

Altın Üye
Katılım
26 Ocak 2006
Mesajlar
755
Excel Vers. ve Dili
Office 365 İngilizce 64 Bit
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
31-01-2025
Dosyanızı inceleyin.
 
Katılım
1 Şubat 2007
Mesajlar
516
Excel Vers. ve Dili
excel2003
teşekkürler
 
Üst