Satır Kopyalama..

Excel Vers. ve Dili
Office 2013 Plus Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
05.06.2019
Hocalarıma Selamlar Ben ekteki dosyada Genel dosyasında yeni açtığım G sütunundaki veri doğrulama ile oluşturduğum listeden otel veya yol seçtiğimde ilgili satırı E-F-G Sütunları hariç Tüm satırı seçtiğim projenin sayfasına kopyalamak istiyorum..Böyle bir şey olmadan elle diğer projelere kopyalama yapıyordum..bu otomatikleşirşe çok rahatlayacağım..Çözülürse çok mutlu olacağım..saygılarımla..

Ekli dosyalar

ZorBey_

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Türkçe
Merhaba Sayın izomer iyi çalışmalar.
Ekli dosyayı denermisiniz.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Office 2013 Plus Türkçe
05.06.2019
Hocam elinize sağlık ..ancak şöyle bir durum var genel sekmesindeki herşey yol ve otel projesine ait değil dolayısıyla ben sadece otel ve yol yaptıklarım oraya eklensin istiyorum..mevcut projeme koymaya kalktım ama misal son işlemi otel yapıp aktar dediğimde bu sefer diğerleri boş olduğundan otel dosyamdaki tüm girişleri silip işaretlediğimi sadece koymaya kalkıyor bunun önüne geçilebilirmi acaba ?..dolayısıyla ben ben misal bugünden itibarenki girişlerimi otel ve yol olarak seçeceğim için eski otel ve yol girişi kayıtlarının silinmesini istemiyorum..Şimdiden teşekkür ederim..

Excel Vers. ve Dili
Office 2013 Plus Türkçe
05.06.2019
Hocam tamamdır..ekliyor..ama projenin sayfasına tarih sırasına göre koymuyor o kadar..yani en sondaki tarihin arkasına eklemesi gerekiyor ama başına ekliyor...sorun değil omuyorsa buda işimi gördü elinize sağlık..

Son düzenleme:

ZorBey_

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Türkçe
Kolay gelsin iyi çalışmalar.
Aslında 2 tarih arası veri aldırsanız bence daha iyi.