SAYFALARI ÇOĞALTTIM SAĞOLUN k::
BU DOSYADA FORMÜLLERLEN İLGİLİ YARDIMINIZA İHTİYACIM OLACAK.
Sn.RAKKAS ın gönderdiğinin üstünde biraz çalışayım sizleri tekrar yoracam :hey:
Üstadım Rakkas ellerin dert görmesin böyle bir çalışma banada lazımdı fakat belki çok basittir diyerek sizlerin değerli zamanını almak istememiştim, Sizlerin hakkınızı biz nasıl öderiz bilemiyorum.Çok teşekkürler.
SÜPER OLMUŞ, DAĞITTA BİRAZ SORUN VARDI HALLETTİM.
ŞİMDİKİ VE SON İSTEĞİM : ))
ÇOĞALT DÜĞMESİNİ SADECE DAĞITA BAĞLADIM, ÇÜNKÜ 200 SAYFAMIN HERDAFASINDA ÇOĞALTILMASINI İSTEMİYORUM.
ESAS SİZDEN ŞİMDİ İSTEDİĞİM BEN DAĞITA BASTIĞIMDA, HEM DAĞITACAK HEMDE TEMİZLENMESİNİ İSTEDİĞİM HÜCRELERİ TEMİZLEYECEK. EKTEKİ DOSYADA SAYFA2 DE KIRMIZIYLAN İŞARETLEDİM.
İLGİNİZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER. :bravo:
Eklediğiniz dosya ile ilgili bir soru sormak istiyorum.
Dosyada sayfa eklemek için basılan buttonu nasıl sayfaya eklediniz ve o buttona basıldığında yapması gerekeni nasıl oluşturdunuz. Cevap verirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür eder, saygılar sunarım.
Fırsat buldukça bu siteye giriyorum ve sorulan sorulara verilen cevapları okuyorum. Gerçekten excel i öğrenmek için yapılmış mükemmel bir site. Bu siteye emeği geçen herkese teşekkür ederim.
mr.murat, lütfen mümkün olduğunca soruları forum sayfasında sormaya çalışın. Bazen soruyu dosya üstünde anlatmak zaruret olduğu için çok önemsemiyoruz ama siz zip.li dosyaya ayrıca text dosyası ekleyip orada soru sorduğunuza göre böyle bir zaruret yok. Burada sorarsanız sorunuzu okuyan başka birileride ilgilenmek isteyebilir ve yardımcı olur, yada konuyu bilmeyen arkadaşlar boş yere dosyanızı indirmek zorunda kalmaz. Artık sorunuz Rakkas beyle size özel olmuş.
sinekvalesi, sorduğunuz soru hemen hemen şu anlama geliyor, bana makro yazmayı sıfırdan öğretirmisiniz. Yani 2 satırla cevap vermesi çok zor Rakkas beyin. Excel dersanesinde isa beyin kod yazmayı öğrebiyorum ve makro kaydetme derslerini okuyarak başlayabilirsiniz işe.
Rakkas bey kodlarınız başına tamda Application.ScreenUpdating = False isteyen kodlar. Gözüm bozulacaktı izlerken
sn.RAKKAS ve sn.ANEMOS, çözüm yollarınız için TEŞEKKÜRLER.
kopyalama ve dağıtmada sorun yok, ama kopyalanacak olan sayfanın yazdırma alanının belirledikten sonra kopyala yaptığımda kopyalanan sayfaların yazdırma alanları bozuluyor bunu engelleyebilecek birşey yapabilir miyiz.
ilginiz için sağolun.
Sn. Rakkas, dosyanız üzerinden gittiğim için kusura bakmayın.
Sn. mr.murat baskıyla ilgili düzenlemeyi yaptım. Dosyayı güncelledim.
Bilgi olarak, anladığım kadarıyla Excelin sayfa kopyalamayla ilgili "255" ile sınırlması var fakat, sayfa eklemeyle ilgili sorun yok. Hata mesajı almadan yüzlerce sayfa eklenebiliyor.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.