• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Soru Sayfa değişiklik zamanı

muratgunay48

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 365 - Türkçe (64 bit)
Arkadaşlar, hocalarım, herhangi bir dosyaya sağ tıklayıp bakınca son değişiklik zamanını görebiliyoruz.
Ancak sayfalarda son değişiklik zamanını görmek mümkün mü.
Şimdiden teşekkür ederim.
Saygılarımla

Makro ile mümkündür..

Forumda daha önce paylaştığım LOG tutma çalışması var. Onu inceleyip dilediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz.

Linkler;

Makro ile mümkündür..

Forumda daha önce paylaştığım LOG tutma çalışması var. Onu inceleyip dilediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz.

Linkler;

Hocam çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız.

Makro ile mümkündür..

Linkler;

Hocam, çok ama çok teşekkür ederim. Emeğinize sağlık. Tam istediğim dosya, yalnız sayfa2 açınca (adını da değiştiriyorum) onları tutmuyor. Ya da ben eksik bir şey yapıyorum.
Saygılarımla

@Korhan Ayhan hocam, sizin dosyadaki kodları aynen başka dosyaya aktardım. Benim dosyada F11 yapınca grafik açılıyor.
Hocam, çok ama çok teşekkür ederim. Emeğinize sağlık. Tam istediğim dosya, yalnız sayfa2 açınca (adını da değiştiriyorum) onları tutmuyor. Ya da ben eksik bir şey yapıyorum.
Saygılarımla
Hocam, sayfa 2'ye kodları yapıştırınca sıkıntı gitti.
Yalnızca Kayıt sayfası gözükme sorunu var.
Size zahmet verdim. Bende kayıt sayfası neden gözükmüyor olabilir.

Paylaştığım linkteki örnek dosyadaki kodları sakin ve dikkatli şekilde uygulayınız. Sonra dosyanızı kayıt edip kapatıp açtıktan sonra kodları deneyin. Düzgün şekilde uyarlarsanız büyük ihtimalle sorunsuz çalışacaktır.

Paylaştığım linkteki örnek dosyadaki kodları sakin ve dikkatli şekilde uygulayınız. Sonra dosyanızı kayıt edip kapatıp açtıktan sonra kodları deneyin. Düzgün şekilde uyarlarsanız büyük ihtimalle sorunsuz çalışacaktır.

Hocam, aynen aktardım. Makro kaydedilebilen dosya açtım ve sizin kodlarınızı aynen aktardım.
Zaten açılırken bir hata veriyor.
Size zahmet, bakabilir misiniz.
Teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Ama kendi dosyanıza göre kod içinde geçen sayfa adını değiştirmezseniz hata almanız normal değil mi?

Korhan Bey, iyi akşamlar

"Çalışma kitabını koru" etkinken kayıt yapıyor ama dosya açılışta peşpeşe iki kez aşağıdaki hatayı veriyor. Hatayı vermeden açılması mümkün müdür?2022-11-03 (1)a.png

Geri