Sayfa Gizleme-Gösterme

teşekkürler

teşekkür ederim. yine siz cevap yazdınız. fakat dediğim gibi daha çok acemisiyim ve yanlış yere mi yazdım komutunuzu bilmiyorum hata alıyorum.

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Aşağıdaki kodu deneyin.

Kod:
Private Sub CommandButton5_Click()
Application.ScreenUpdating = False
For a = 0 To ListBox2.ListCount - 1
If ListBox2.Selected(a) = True Then
Sheets(ListBox2.List(a, 0)).Visible = True
Sheets(ListBox2.List(a, 0)).PrintOut
Sheets(ListBox2.List(a, 0)).Visible = False
End If
Next
End Sub

Excel Vers. ve Dili
office 2007 türkçe
Saygıdeğer Arkadaşlar,

Bu yapılan işlerin ne kadar benim gibi işe yeni başlayan kişilere yardımcı oldu bilemezsiniz. Benim burda bir sorum olacak

1- Satırlarda da gizleme yapılabiliyormu ?
Ben klasik bir biçimde gizleme yapıyorum onda satırlarda ama orada yaılı olan formülleri görüyor. Sayın ustadlarımın yazdığı konu (Sayfa Gizleme) farklı ama bu formül görmeme yalnız sayfalar için mi ?

Affınıza sığınarak yapmış olduğum bazı araştırmaları yani excelde yapılan bazı formülleri sizlere yani forum kullanıcılarınada sunmak istiyorum.

Tüm Forum kullanıcıları bildikleri ve benim yazmadığım formülleri bu listede güncellersek kanaatimce daha yararlı olur tüm forum üyelerine.

Saygılarımla

Celal Çabuk

Not: Sayın site yöneticisi üstadlarımda bunu sitenin sürekli bir yerinde yayımlarsa herkes bildiğini ekler bilmeyenlerde birşeyler öğrenir kanaatimce.

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
ev: Ofis 2007- Win Xp
iş: Ofis 2010- Win Vista
Bir soruda benden açılışta isimleri belli olan sayfa dışındakileri gizlmeke nasıl olmalı
1)Daima görünecek sayfalar : "Günlük","aylık","yıllık" (thisworkbook open herhalde)
2) Kesinlikle görünmeyecek sayfalar: "tsb","devirler"
3) İsteğe bağlı görünecek sayfalar 1 ve 2 dışındakiler (comboboxta listelensin ve seçileni göster düğmesi olsun"

saygılarımla

Excel Vers. ve Dili
excel2003
arkadaşlar bir excel dosyasında gizlenmiş sayfa var ve ben bunu gösteremiyorum. biçim-sayfa diyorum ama ordaki gizle göster yazıları pasif durumda. ayrıca sayfa adına sağa tıkladığımızda ekle ad değiştir sil gibi özelliklerde pasif durumda ne yapmalıyım. teşekkürler.