sayfa1 i sayfa 2 ye formülleme

Excel Vers. ve Dili
microsoft office excel 2003 türkce
ya bi yardımcı olmadınız ne olur yardımcı olsannız.tek istediğim gönderdiğim ekteki sayfa 1 deki D sütünunda olan ödenmiş ve ödenmemiş çeklerin ve vadeli olanlar ile banka havalesi yapılmış olanların ayrı ayrı gösterilmesi sayfa 2 de.başka bişey istemiyorum..

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

halit3

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
2003 excell türkçe
ve
2007 excell türkçe
dosyanızı kontrol ediniz.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
sağolasın ama ben seni gönderdiğin gibi istemiyorum benim yazdıklarımın yanında formüllü olarak bulunsun istiyorum lütfen halit abi

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Merhaba,

Eki inceleyiniz..

Not: Aynı konuyla ilgili birden fazla konu başlığı açmayınız..

.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
sayın abilerim bu şekil istemiyorum yaaa gösterdim tablomda sadece sayfa 2 de yazdıklarımın formülünü istiyorum.bir daha yolluyorum.
bu arada özür dilerim çok sıkıştım ve acil cevap bulmak için yaptım.çok çok özür

Ekli dosyalar

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
sayın abilerim bu şekil istemiyorum yaaa gösterdim tablomda sadece sayfa 2 de yazdıklarımın formülünü istiyorum.bir daha yolluyorum.
bu arada özür dilerim çok sıkıştım ve acil cevap bulmak için yaptım.çok çok özür
Sayfa2 ye sadece 4 tane değer yazmışsınız, istediğiniz sayfa1 den sadece bu dört veriyi almakmı. Bu kadar az açıklama ile sorunuza yanıt bulmanız zor olur. Daha detaylı açıklama yapınız..

.

Excel Vers. ve Dili
Evet sadece dört veriyi almak istiyorum ödenecek olanların mesela çeklerin vade tarihleri var o vade tarihleri geldiğinde orada ödenmiş çeklerde görünmesini istiyorum ödenmeyenlerin ise ödenecek çeklerde görünmesini istiyorum
banka havale yazdıklarımın hepsinin sayfa2 de banka havalede ve vadeli yazdıklarımın ise çekler hariç vadeliler bölümünde gözükmesini istiyorum bu kadarcık işte.hadi bi yardım artık ya ne olurrrr

Excel Vers. ve Dili
bi yardımcı olmadınız yaaa ne kadar iisiniz sağolun hocalar üstadlar

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
bi yardımcı olmadınız yaaa ne kadar iisiniz sağolun hocalar üstadlar
Sayın cancannn, soruyla ilgili açıklamalarınız yetersiz. Ben yine 4. mesajda hazırladığım gibi bir tablo hazırlıyacağım siz olmadı diyeceksiniz. Buda benim ve sizin için boşuna zaman kaybı olacaktır. Yeni bir örnek tablo ekleyip olmasını istediğiniz tabloyu Safya2 de değerleri manuel olarak hazırlayarak tabloyu doldurunuz ve nasıl olduğunu açıklayınız..

.

Excel Vers. ve Dili
Sayın cancannn, soruyla ilgili açıklamalarınız yetersiz. Ben yine 4. mesajda hazırladığım gibi bir tablo hazırlıyacağım siz olmadı diyeceksiniz. Buda benim ve sizin için boşuna zaman kaybı olacaktır. Yeni bir örnek tablo ekleyip olmasını istediğiniz tabloyu Safya2 de değerleri manuel olarak hazırlayarak tabloyu doldurunuz ve nasıl olduğunu açıklayınız..
peki abi hemen açıklıyorum sayfa 2 de ÖDENMİŞ ÇEK TUTARI ÖDENECEK ÇEK TUTARI BANKA HAVALE VADELİLER DİYE BİR BÖLÜM AÇTIM.şimdi sayfa 1 de D sütünunda çek,banka havale ,vadeli ,yazan bölümler var.bu kısımdakilerin F sütünunda ödenmişleri E sütununda borçları görünmektedir.sayfa 2 de üsteki kalemlerde yani ödenmişlerdeki çeklerin ÖDENMİŞ ÇEK TUTARInda borçlu çeklerin ÖDENECEK ÇEK TUTARInda banka havalesiyle ödenmişleri BANKA HAVALEsinde vadelilerinde VADELİLER bölümünde TOPLAMLARININ görünmesini istiyorum BU KADARCIK LÜTFEN SAYIN ABİCİM Bİ EL ATIVER

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Ekide yolluyorum

Son düzenleme:

halit3

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
2003 excell türkçe
ve
2007 excell türkçe
arkadaş dosyanda örnek olarak hiç birşey yapmamışsın yanlızca
ÖDENMİŞ ÇEK TUTARI ÖDENECEK ÇEK TUTARI BANKA HAVALE VADELİLER böyle birşey yazmışsın bu bilgi yetersiz kendin birtane örnek yapacaksın ki ne istediğini anlayalım
sayfa1 den sayfa2 ye aktaracağın satırın tamamının bir tanesinin örneğini yapman lazım ona göre burdan sana yardımcı olacak arkadaşlar mutlaka çıkacaktır.

Excel Vers. ve Dili
abi bu kadar geliyo elimdem daha fazlasını bilsem kendim yapacam tekrar gönderiyorum.biraz daha açıklamaya çalıştım

Ekli dosyalar

halit3

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
2003 excell türkçe
ve
2007 excell türkçe
gene olmamış aynı formu gönderiyorsun bir tane örnek satır oluşturmuyorsun ve birşeyler istiyorsun bunun birtane örnek satırı olmasza biz nasıl anlayalım

Excel Vers. ve Dili
Buyur abi inşallahh bu işini görürrrrr.yarabbiiiii galik pilim bitti valla yaa

Ekli dosyalar

• 16.5 KB Görüntüleme: 2
Excel Vers. ve Dili
gene olmamış aynı formu gönderiyorsun bir tane örnek satır oluşturmuyorsun ve birşeyler istiyorsun bunun birtane örnek satırı olmasza biz nasıl anlayalım
Buyur abi inşallahh bu işini görürrrrr.yarabbiiiii galik pilim bitti valla yaa[/QUOTE]

Ekli dosyalar

• 16.5 KB Görüntüleme: 3
Son düzenleme:

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Buyur abi inşallahh bu işini görürrrrr.yarabbiiiii galik pilim bitti valla yaa
Sayın cancannn, sadece şikayet ediyorsunuz. İsteklerinizi düzgün bir şekilde anlatsanız sorunuzun çözümünü daha kısa ve net bir şekilde alabilirsiniz. Olmasını istediğiniz hücreleri işaretliyorsunuz, birde o hücrelerde sizin açıklamalarınıza göre sonuçlarıda açıklayarak yazarsanız bizde daha kolay anlayabiliriz. Eki inceleyiniz. İstediğiniz bu değilse sonuçları ne olduğunu belirterek bu hesaplamaları hangi ölçütlere göre yaptığınızı açıklayınız..

.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Abilerim bu sefer yaptınız YAPTINIZ ARTIK YAPAMADINIZ NE DİYEBİLİRİM.YİNEDE UĞRAŞANLARA ALLAH RAZI OLSUN DERİM yatacam kalkacam dua edivercem HADİ SON Bİ KEZ DAHA...ekte gönderiyorum biraz ilgileniverin

Ekli dosyalar

• 17.5 KB Görüntüleme: 2

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Abilerim bu sefer yaptınız YAPTINIZ ARTIK YAPAMADINIZ NE DİYEBİLİRİM.YİNEDE UĞRAŞANLARA ALLAH RAZI OLSUN DERİM yatacam kalkacam dua edivercem HADİ SON Bİ KEZ DAHA...ekte gönderiyorum biraz ilgileniverin
Merhaba,

Eki inceleyiniz..

.

Ekli dosyalar