sayfa1 i sayfa 2 ye formülleme

Excel Vers. ve Dili
microsoft office excel 2003 türkce
espiyonajl eline koluna sağlık çok güzel ama bu formülü istediğim başka biyerde kullanamadım ödenecek çek tutarı ile ödenmiş çek tutarını başka bir klasörde kullanmak istedim olmadı acaba neden bi bilgi verebilirmisin

Excel Vers. ve Dili
Bu klasörde sayfa 2 de kullanamıyorum ödenecek çek tutarı ve ödenmiş çek tutarını sebebi var mı yardım förmüllemiş sağolsun bi arkadaş ama kullanamıyyorum

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
ya bi cevap yazsaydın espiyonajl kardeş lütfen

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Bu klasörde sayfa 2 de kullanamıyorum ödenecek çek tutarı ve ödenmiş çek tutarını sebebi var mı yardım förmüllemiş sağolsun bi arkadaş ama kullanamıyyorum
Merhaba,

Eklediğim dosyada aynı formülleri Sayfa2 de yazmıştım. Ayrıca kullanmak istediğiniz klasör ismi ve sayfasını söylerseniz yardımcı olmaya çalışırım. Bu şekilde sadece tahmini formül yazabilirim.

=TOPLA.ÇARPIM(([Kitap2.xls]Sayfa1!$E$2:$E$10="vadeli")*([Kitap2.xls]Sayfa1!$H$2:$H$10))

Verilerin Kitap2 klasöründe Sayfa1 de olduğu düşünülerek yazılmıştır..

.

Excel Vers. ve Dili
Merhaba,

Eklediğim dosyada aynı formülleri Sayfa2 de yazmıştım. Ayrıca kullanmak istediğiniz klasör ismi ve sayfasını söylerseniz yardımcı olmaya çalışırım. Bu şekilde sadece tahmini formül yazabilirim.

=TOPLA.ÇARPIM(([Kitap2.xls]Sayfa1!$E$2:$E$10="vadeli")*([Kitap2.xls]Sayfa1!$H$2:$H$10))

Verilerin Kitap2 klasöründe Sayfa1 de olduğu düşünülerek yazılmıştır..

.
sağol çok güzel tam istediğim gibi ama ben kendi klasörümde sayfa2 de bu formülü koydum olmadı neden olmuyo bi yardım edersen ekide yolluyorum sayfa 2 de olmayan yeri yazdım formül üstünde

Ekli dosyalar

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Merhaba,

Sayfa1 D sütunundaki ÇEK olan verilerinizin sonunda fazladan bir boşluk karakteri var bunları silmeniz gerekir. Eğer tablonuzda bu verilerin hepsi bu şekilde ise formüldeki,

"ÇEK" ibaresini "ÇEK " olarak değiştiriniz..

.