• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Sayfadaki herşeyin yok olması

Excel Vers. ve Dili
office 2013
Türkçe
Çok kalemli verilerin olduğu excel dosyasını açıyorum. Düzenlemeyi etkinleştire tıkladığımda herşey sıfır 0 değeri gösteriyor. Diğer laptop ve telefonda açıyorum sıkıntı yok. Formatta attım. Düzelmedi. Desteklerinizi bekliyorum.

Merhaba,

Format attığınızda ayarlar genelde sıfırlanır. Bu sebeple bir ayarın bozulması durumu formatta düzelmesi gerekir.

Durumu daha net anlamak adına sakıncası yoksa paylaşın bizde deneyelim.

Video yükledim. Dosyayı paylaşmamın Bi artısı olmaz. Çünkü diğer laptobumda sıkıntı yok. Anlamadım gitti.

Paylaştığınız video görünmüyor..

Dosyanızı açmadan önce dosyaya sağ tuşlayın.

Özelliklere gelin ve aşağıda yer alan Engellemeyi Kaldır seçeneğini işaretleyip Tamam diyip tekrar deneyin

254722

Videoyu şimdi görebildim. İlginç bir durum..

Peki ilgili hücrelerdeki değerler formül sonucumu geliyor. Yoksa elle girilmiş değerler mi? Formülle geliyorsa formülü paylaşabilirmisiniz.

Videoyu şimdi görebildim. İlginç bir durum..

Peki ilgili hücrelerdeki değerler formül sonucumu geliyor. Yoksa elle girilmiş değerler mi? Formülle geliyorsa formülü paylaşabilirmisiniz.
Formül sonucu çekilen değerler. Ben o kadar detaylı bilmiyorum. Tek bildiğim aynı dosyayı diğer cihazlarımın açtığı ve bu laptobumun açmadığı. Hala çözemedim.

Merhaba,

Videoyu izleyemiyorum fakat bir ihtimal diğer cihazların erişebildiği fakat laptopunuzun erişemediği bir başka dosyaya başvuru olabilir mi?

NERESİNDEKİ FORMULÜ GÖNDERMEM GEREKİR ACABA HER SATIR FORMULLÜ GİBİ. AMA ASIL BİLGİLERİ ÇEKEN FORMULÜ NASIL BULUR ATARIM.

OFFİCE 365 YÜKLEDİM ÇÖZÜLDÜ. TEŞEKKÜRLER

Geri