Sayilarin baska bir hucrede 1ci.2ci.3.cu.4cu...diye derecelendirilmesi.

Tevfik_Kursun

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2016 Pro - Türkçe 64 Bit
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
12-02-2029
Buyrun, yine çözümleyemediğiniz durum olursa örnek gönderin, yeterli.
İyi çalışmalar

Ekli dosyalar

azadem

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2003.
01-09-2026
Sayın hocam öncelikle çok hayırlı çalışmalar diliyorum şimdi yollamış olduğunuz dosyada şu an ufak ufak denemeler yapıyorum düzenleme yapıyorum şu anda bir aksilik çıkmadı nazar değmesin çok şükür biraz istediğim oluşmaya başladı artık korku korka yapıyorum olmaz diye birkaç kere denedim sildim yazdım değiştirerek güzel sonuç aldım aynı tablodaki gibi çok başarılı geçti ve mutlu oldum sayenizde Allah razı olsun onun için çok teşekkür ederim. Bununla ilgili sorunum çözüldü ile bildirimi nereye yazacağımı ne şekilde yapacağımı yönlendirirseniz sevinirim ona göre en azından problemimi hala devam ediyormuş gözükmesin diğer arkadaşlara bir sürü insanların sıkıntıları ve yardım bekleyen çözüm bekleyen insanlara başkaları da okuyarak burada hiç olmazsa zamanını kaybetmesin insanlar o yüzden nereye bu konuyla ilgili teşekkür yapacağımı bakıyorum pek anlayamıyorum ama alışacağım inşallah sayenizde hocam.

Bir de size şimdi bir dosya attım hocam bu dosyada da nasıl soldan sağa yapılmıştı şimdi bunun tam tersi yukarıdan aşağı yapılışının kahverengi hücrede iki dizilişini yapmak istiyorum.
A1 den A24 kadar numaralandırılmış olan aynı şekildeki karışık sayıların kahverengi alanda yukarıdan aşağıya kadar aynı şekilde yapılışını yapmak istedim bunu şu anki formülle denedim olmadı yapamadım daha doğrusu o yüzden bir de yukarıdan aşağıya in gelişini yapmak istiyorum..
Tekrardan çalışmalarınıza başarılar diliyorum sayın hocam hayırlısı inşallah bu da sizi fazla uğraştırmayacağını umut ederek yardımınızı bekliyorum hocam..

Ekli dosyalar

Tevfik_Kursun

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2016 Pro - Türkçe 64 Bit
12-02-2029
Buyrun ...

Ekli dosyalar