- Excel Vers. ve Dili
- Microsoft 365 TR-EN
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- 31-12-2028
Rica ederim, böyle daha iyi oldum.
İyi akşamlar.
İyi akşamlar.
DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
.Seçim sonuçlarını aşağıdaki
"Anadolu Ajansı" linkinde yer alan sayfadan izleyebilirsiniz.
[B]http://aasecim.com/default.aspx[/B]
.
Demo halini gördüm, oldukça kullanışlı.
Açılabilir Link:.
Linki açamadım.
Ancak, AA iktidarın güdümünde olduğu için seçim sonuçlarını doğru ve tarafsız vereceğinden şüphem var.
.
Sayın yurttaş, o konuda benim HİÇ ŞÜPHEM YOK..
Linki açamadım.
Ancak, AA iktidarın güdümünde olduğu için seçim sonuçlarını doğru ve tarafsız vereceğinden şüphem var.
Bir yanda; Cumhuriyet'in kurucularının kurduğu Anadolu Ajansı'nın düştüğü durum da içler acısı doğrusu.Arkadaşlar belki size göre yanlı olabilir ancak CHA hacklendiği için veri alma zor ancak hürriyet.com dan birkaç saniyelikte olsa sonuçları alabiliyoruz.
Tebrik ederim güzel cümleler. millet olarak Gerçekleri göreceğimiz günler gelecek mi diye merak ediyorum.Bir yanda; Cumhuriyet'in kurucularının kurduğu Anadolu Ajansı'nın düştüğü durum da içler acısı doğrusu.
Oranlardan geçtim, sayfalarının alt tarafında, açılan sandık oranları malum iken kazanan Başkan isimlerini bile yayınlıyor.
Diğer yanda; YSK Başkanı'nın ilginç açıklaması.
YSK Başkanı Sadi Güven: Bazı bölgelerde sıkıntı yaşanıyor.
YSK Başkanı Güven Biz de sonuçları alıyoruz. Resmi olarak bunları açıklayacağız. Almış olduğumuz sonuçları bu sefer ilk kez tarıyoruz. Bizim sistemimizde vatandaşlarımız sandık sonuçlarını görmüş olduğu gibi ıslak imza ile olan tutanakları da görecekler. Ayrıca siyasi partilerle de paylaşıyoruz bunları. Çalışmalarımız yaptık, gerek siyasi partilerimizin özverileri, büyük emeği olan bir seçimi tamamlamış bulunuyoruz. Seçimin herkes için hayırlı olmasını diliyorum. Uzun süreli bir çalışma oldu, bu çalışmada Yüksek Kurulumuzun üyeleri, parti temsilcileri, il ve ilçe kurum üyeleri, onlarca mühendesimiz, binlerce personel çok büyük bir emek sarfetti. Seçimi düzen içerisinde yürütülmesinde emniyet güçlerinin de büyük bir özverisi var. Bunlara şahsım ve kurumum adına çok teşekkür ederim.
Rakamlar öncelik alınan bölgeye göre farklı çıkabiliyor, biz sonra bunu açıklayacağız. Bazı sıkıntılar olmuş olabilir. Ben onlarla ilgili karar verme merciyim. Sandık ve il/ilçe seçim kurullarının değerlendirmeleri olacaktır. Nasıl olur, ne olur sormayın, bu konuda cevap vermem, teşekkür ederim. dedi.