Sigorta Poliçe Kayıt ve Takibi Dosyası

aydefdem

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office Standart 2019
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
27-02-2028
Herkese merhaba,

Ekte gönderdiğim dosyada yapmak istediğim şey; Sigorta poliçe bilgilerini gider çeşitleri ve gider yerlerine göre listbox kutusu yardımıyla kaydederek listeye otomatik olarak girdirmek ve aylara göre hesaplattırmak, sonrasında ilerleyen aylarda virman kayıtlarını yapmak. Biraz daha detay vereyim. "Sigorta Hesap" sayfasında Mavi işaretli bölümleri girdiğimde "ekle" butonuna basınca "Sigorta Poliçe Ana Sayfa" sayfasına otomatik olarak bilgilerin gelmesini istiyorum. Eğer mümkünse "Sigorta Başlangıç Tarihi" için elle girmeden, takvimden girecek şekilde yapmak istiyorum.Gördüğünüz gibi baya uğraştım ama bir sonuca ulaşamadım. Değerli yardımlarınızı rica ediyorum. Şimdiden desteğiniz için teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

aydefdem

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
27-02-2028
Konuyu tam olarak iyi anlatamadım mı acaba? Yardımcı olacak olan destek olacak olan kimse yok mudur? Özetle Sigorta Poliçeleri ile ilgili detaylı bir takip dosyası oluşturmak istiyorum. Örneklerin hepsine de baktım ama işime yarar bir uygulama bulamadım. Acil desteğinizi rica ediyorum.

volki_112

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2019 Türkçe
13-12-2029
Herkese merhaba,

Ekte gönderdiğim dosyada yapmak istediğim şey; Sigorta poliçe bilgilerini gider çeşitleri ve gider yerlerine göre listbox kutusu yardımıyla kaydederek listeye otomatik olarak girdirmek ve aylara göre hesaplattırmak, sonrasında ilerleyen aylarda virman kayıtlarını yapmak. Biraz daha detay vereyim. "Sigorta Hesap" sayfasında Mavi işaretli bölümleri girdiğimde "ekle" butonuna basınca "Sigorta Poliçe Ana Sayfa" sayfasına otomatik olarak bilgilerin gelmesini istiyorum. Eğer mümkünse "Sigorta Başlangıç Tarihi" için elle girmeden, takvimden girecek şekilde yapmak istiyorum.Gördüğünüz gibi baya uğraştım ama bir sonuca ulaşamadım. Değerli yardımlarınızı rica ediyorum. Şimdiden desteğiniz için teşekkür ederim.
sigorta hesap sayfasında Firma unvanı nerede yazıyor. poliçe ana sayfaya aktarılacak.

aydefdem

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
27-02-2028
Evet
Hocam bu sayfaya veriler diger sayfadan otomatik gelsin istoyorsun. Diger sayfada mavi renkli yerlerin icinde firma unvani yok. Firma unvani otomatik gelmeyecek mi
Evet hocam haklısınız. Ama firma ismi gelmese de olur.

volki_112

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2019 Türkçe
13-12-2029
Evet

Evet hocam haklısınız. Ama firma ismi gelmese de olur.
istediğiniz kod yazdım. Aktar butonuna basın. verilerinizi aktarır. Kullanmadan önce dosyanın yedeğini alınız.

Ekli dosyalar