Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Silme ve Ekleme Mesajlarını İptal etmek
formuma bir buton ekledim arkasında 2 tane sorgu çalışıyor ekleme ve silme sorguları fakat bildiğiniz gibi access bunları yaprken onay istiyor ben bunları kaldırmak istiyorum.
Bildiğim en basit yolu :
Araçlar > Seçenekler > Düzen/Bul sekmesinde > Onayla seçeneklerinden > Eylem Sorgularını kutucuğunu boş işaretlerseniz tamamdır. Yani ben öyle yapıyorum.
(Pardon ben yazarken "realperest" arkadaşımız da yazmış.)
İyi çalışmalar.
Evet dediğiniz doğru ama tüm projede bu uyarıyı kaldırmak istemeyebiliriz o zaman aşağıdaki kodları ilgili yerde birini en başa diğerini ensona eklenirse istenilen sonuç elde edilir:
Ben mesajı düzeltirken ne kadar adam gelmiş de yazı yazmış yaw..Ben düzeltme ekranındayken misafir geldi. Kaydet diyene kadar 3 mesaj yazılmış.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.