sınıf karma programı

Mahmut Bayram

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
2021 Excel Tr
Ekteki dosyayı inceleyiniz.
D sütununda kaydedilecek sınıfı siz belirliyorsunuz.
Kolay gelsin.

Necdet

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 Türkçe
Dosyayı açamıyorum dolayısıyla göremiyorum.
Birşey sormak istiyorum. Mademki D sütununda kimin nereye yerleştirileceği belli bu tüm öğrenciler için mi geçerli yoksa torpilli öğrenciler için mi? :)

Mahmut Bayram

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
2021 Excel Tr
İhihih. İlahi Necdet abi.
Hocam öyle istediğine göre heralde torpilliler var. :)
Ben şimdi tekrar indirdim. Sorun yok.

Necdet

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 Türkçe
:) Mahmut Bayram hoşgeldiniz bu arada aramıza diyecem ama :) hiç gitmemişsiniz ki hehe

Mahmut Bayram

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
2021 Excel Tr
Sağolasın üstadım eskiden msn den hatırladınız galiba.
Vay be hey gidi günler hey.
Sizin öteden beri hayranınızım ben.:)
Partner = mahmut_bayram idi.

Excel Vers. ve Dili
2003 tr
sayın cky erkek kız diye cinsiyetleri girmediğiniiz için öyle gösteriyor hemde otomatik dağıtıyo o sizin c b a gibi sınıf adıları yazmaya gerek yok

Excel Vers. ve Dili
2003 tr
Sayın Necdet_Yesertener dosyayı yeniden yükledim aşağıda bazı öğrenciler için sınıfı elle girmek gerekiyor BİR ÖĞRENCİNİN D SÜTÜNÜNDA A, B, C, D, F, G, H, K, İ, M, N, GİBİ SINIF ADLARI YAZIYOSA O ÖĞRENCİYİ KARŞISINDA HANGİ SINIF YAZIYOSA O SINIFA YERLEŞTİRSİN EĞER YAZMIYOSA ÖĞRENCİYİ HANGİ SINIFA YERLEŞTİRDİĞİNİ D SÜTÜNUNA YAZSSA ÇOK İYİ OLUR ZATEN SINIF ADLRIYLA SAYFA ADLARI AYNI SAYFA ADLARI A, B, C, D, F, G, H, K, İ, M, N, ŞEKLİNDE

Son düzenleme:

veyselemre

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Pro Plus 2021
Ekteki örnek Sayfa üzerindeki formüllerden yararlanarak, makroyla sınıfları belirliyor.

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
office 2003 türkçe
Sayin ArkadaŞlar Sayin Hakkim Bunu İsterken Lİse 1. Siniflari DaĞitmakİÇİn İstemİŞ Lİse 1. Siniflar Dİrek Karila Bİlİr Ama Ben Bunu Lİse 2. Siniflar İÇİn Kullanacam Lİse 2 Siniflarda Sayisal SÖzel EŞİt AĞirlik Gİbİ BÖlÜmler OlduĞundan DaĞitimi D SÜtÜnÜna YazdimĞim Sinif Adina GÖre Yapmasini İstİyorum A Yazarsam A Ya B Yazarsam B Ye DaĞitsin Bİrde Sayisalla SÖzelİn Ve EŞİt AĞirliĞin Siniflarini Yazdiktan Sonra BoŞ Kalanlarida Siniflarda Kalan Yerlerre Rast Gele DaĞitmasini İstİyorum Bazi ÖĞrencİler Hala DİlekÇe Getİrmedİ Onlari Rasgele Bİ Sinifa Versİn Sonrada DÜzeltİrİm DİlekÇe Getİrİrlersa
***bÜtÜn Bunlari Yaparken Sayin Hakkimin DedİĞİ Gİbİ Kiz Erkek Sayilarinida EŞİt Tutusun

Excel Vers. ve Dili
office 2003 türkçe
Sayin ArkadaŞlar Sayin Hakkim Bunu İsterken Lİse 1. Siniflari DaĞitmakİÇİn İstemİŞ Lİse 1. Siniflar Dİrek Karila Bİlİr Ama Ben Bunu Lİse 2. Siniflar İÇİn Kullanacam Lİse 2 Siniflarda Sayisal SÖzel EŞİt AĞirlik Gİbİ BÖlÜmler OlduĞundan DaĞitimi D SÜtÜnÜna YazdimĞim Sinif Adina GÖre Yapmasini İstİyorum A Yazarsam A Ya B Yazarsam B Ye DaĞitsin Bİrde Sayisalla SÖzelİn Ve EŞİt AĞirliĞin Siniflarini Yazdiktan Sonra BoŞ Kalanlarida Siniflarda Kalan Yerlerre Rast Gele DaĞitmasini İstİyorum Bazi ÖĞrencİler Hala DİlekÇe Getİrmedİ Onlari Rasgele Bİ Sinifa Versİn Sonrada DÜzeltİrİm DİlekÇe Getİrİrlersa
***bÜtÜn Bunlari Yaparken Sayin Hakkimin DedİĞİ Gİbİ Kiz Erkek Sayilarinida BÜTÜN SINFLARDA EŞİt Tutusun

Excel Vers. ve Dili
2003 tr
bu program çok işime yaradı

okul açılması sırasında bu program işime yaradı ama son söylediklerimde olsa program süper olacak emeği geçen herkese teşekkür ederim

Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
arkadşlar iyide bu programı nasıl indirmeliyim