DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Sayın asdsxx, Program kurulmuyor. Bulunduğu klasörde çalışıyor. Programı kaldırmak istediğinizde klasörü silin.Bu Program nereye kuruluyor. Kaldırmak istesek nasıl kaldıracağız
Sn. beyefend1, karşılaştığınız hata sadece 64 bit versiyonlarda oluyor. Onu da güncelledim. Bilginiz olsun.lemruk hocam öncelikle program için cok teşekkürlerimi sunuyorum size aşağıdaki sorunla karşılaşıyorum nasıl çözebilirim?
Ekrana görüntü geliyorsa sorun yok demektir.Hocam ayrıca programın içerisine soruları ekran alıntısı ile değil de jpg uzantılı dosya olarak kopyalasak programın çalışmasında problem olur mu?
Bunu daha öncede istemişlerdi. Şu an hatırlayamadığım bir sebepten dolayı eklememiştim. Tekrar kontrol ettiğimde olması için bir engel yaksa eklerim, aksi durumda sebebini belirtirim.HOCAM, çalışmanızın hayranıyım öncelikle. Programınızı uzun zamandır kullanıyorum. Vaktiniz olduğu zaman "OTOMATİK TEST HAZIRLA" menüsünde bulunan "ünite" kısmına sabitleme işareti koymanız mümkün müdür? Aynı ünite içindeki konuları seçerken sürekli ünite kısmını tekrar tekrar girmek gerekiyor.
Allah sizden razı olsun.
Bu istediğiniz olabilir. Uygun bir zaman aralığında düzenleme yapacağım.Sayın Lemruk Hocam,
Bu corana günlerinde programınızı buldum, sizi canı gönülden kutluyorum. Aslında program uzun zamandır kullanılıyormuş, yıllardır test hazırlamak için boşuna uğraşıyormuşum. Sizden bir ricam olacak (bilmem mümkün müdür ya da zaman ayırır mısınız). Sütün sayısı 2,3 ve 4 olarak hazırlanmış, sütunsuz ya da tek sütunlu diye bir seçenek olsa çok güzel olur. Canlı ders işlerken her soru bir sayfaya denk gelse, çocuklar soruları daha geniş ekrandan görürler, biz de diğer ekran işaretçileri ile soruları daha etkin çözebiliriz. Bu düzenlemeler mümkün olmazsa da problem değil. Allah sizden razı olsun.
Merhaba,Lemruk hocam,
programı indirdim, Soru Bankası.vbs dosyasını çalıştırmak istediğimde tüm dosyaları siliyor. Programı nasıl çalıştırabilirim