stok düzenleme sorunu

Excel Vers. ve Dili
2
sAYGIN MUYGUN YİNE ESKİ STOKLARIMLA KARŞILAŞTIRIYORUM ŞUAN DÜZENLEDİĞİNİZ RAORU
DOĞALGAZDA 940.197 KWS EKSİK ÇIKIYOR. MEVCUT ELİMDEKİ STOKLARLA TUTUYOR. BU SONRADAN DÜZENLEDİĞİNİZ STOKTA BU FARK NEDEN ÇIKIYOR.

AYRICA DİĞER STOK MALZEMLERİNDEDE FARKLILIKLAR OLUYOR.
BİR YERDE YANLIŞMI YAPIYORUZ.

BENİM ESKİ STOKLARIMDA RAPOR SAYFASINDA

1-2-5-6-7-8-9-13-14-15-22-29-36-38-39-43-49-50-55-65 SIRA NOLARDAKİ KALAN BAKİYE MİKTARLARI DEĞİŞTİ.

AYRICA EN SON GÖNDERDİĞİNİZVERİDE BUNLARI TEK TEK KONT ETMEK ÇOK ZAMAN ALACAK ÖZELLİKLE ÇIKIŞLARDA

SIRF DOĞALGAZDA 444 ÇIKIŞ VAR
YAPTIĞINIZ RAPOR1 SAYFASI ÇOK GÜZEL BU SAYFADA GİRİŞLER BÖLÜMÜNE GİRİŞ SAYFASINDAN ÖN STATÜ NOSUNU
ÇIKIŞ BÖLÜMÜNDENDE S.B.F.İ. NOLARI GÖSTEREBİLİRSEK EVRAKLARINI BULUP KRŞILAŞTIRMA YAPABİLİRİM.

Son düzenleme:

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Merhaba;
Tabloda sorun yok.
Sorun verilerinizde
Şimdi excel dosyasını açın.
Rapor sayfasındaki doğalgaz satırında (50.satır 49. sıra) bakiyeye bakın. (3.008.621,50 KHW)
bu sayıyı;
rapor1 sayfasına geçin.
N2 hücresinde açılır listede DOĞALGAZ seçin
U2 hücresinde açılır listede DOĞALGAZ seçin
P1 hücresinde girişler toplamı var. Ve alt tabloda "Giriş satır no" başlığı altında K4 den itibaren verinin giriş sayfasında hangi satırdan geldiğini kontrol edebilirsiniz.

Aynı işlem aynı tablonun yan tarafında çıkış sayfasından gelenler içinde geçerlidir.
Girişler toplamı P1 hücresinde, çıkışlar toplamı W1 hücresinde yazdırıldı. Bu iki rakam farkı ise X1 hücresinde (3.008.621,50)
Yani fark rapor sayfası ile aynı.
Bu bilgiler ışığında veriyi kaydettiğiniz halde hangi veri yok? bunu tespit edip (Örn: doğalgaz giriş verilerinden ... satır nosundaki veri rapor yada rapor1 sayfasında görünmüyor..vs.. gibi) bilgilendirin.
Not: en son gönderdiğim dosya üzerinde işlem yapın ve sorunu bu dosya üzerinde belirtin.

Excel Vers. ve Dili
2
Sorun var

Sayın muygun merhabalar

öncelikle şimdiye kadar göstermiş olduğunuz yardımlar için teşekkür ediyorum.

Yapmış olduğunuz sistemde küçük bir sorun var veya yanlış bişeymi yapıyorum çıkaramadım.

8104.11.00.00.00 aluminyum magnezyum çin menşeli eşyanın stok girişini yaptım mevcut rapor sayfasındada stok görünüyor
ancak çıkış yapmak için data sayfasında verileri girmeme rağmen stok yok görünüyor çıkış sayfasına da aktardım stok rapor sayfasında düşmüyor sıkıntı nedir acaba yardımlarınızı bekliyorum.

Teşekkür ediyorum.

DOSYA EKLENMİYOR

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
2
Sayın muygun

öncelikle şimdiye kadar göstermiş olduğunuz yardımlar için teşekkür ediyorum.

Yapmış olduğunuz sistemde küçük bir sorun var veya yanlış bişeymi yapıyorum çıkaramadım.

8104.11.00.00.00 aluminyum magnezyum çin menşeli eşyanın stok girişini yaptım mevcut rapor sayfasındada stok görünüyor
ancak çıkış yapmak için data sayfasında verileri girmeme rağmen stok yok görünüyor çıkış sayfasına da aktardım stok rapor sayfasında düşmüyor sıkıntı nedir acaba yardımlarınızı bekliyorum.

Teşekkür ediyorum.

Ekli dosyalar

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Merhaba;
giriş sayfanızda B sütununda GTİP NO'larda sorun var.
136 ve 137. satırdaki ilgili gtip no' değerlerinden noktaları silin. Tabloyu tekrar deneyin.
(Bu ürün eksi bakiyede)
İyi çalışmalar.

Not: Tablodaki durumu yada yapılan işlem sonrası sonucu burada bildirirseniz tabloyu kullanacak kişilere yada çözüm üretecek kişilere yön verimiş olursunuz.