Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yardım ederseniz sevinirim , ekteki dosyada gayet anlaşılır anlattığımı düşünüyorum.
Buna benzer bir konu daha açmıştım ama cevaplanmadı , konuyu silemedim de ,
tüm ilgileneceklere şimdiden teşekkür ederim.
Lakin yüklediğim dosya kendi asıl dosyamın ufak bir benzeriydi. Sizin çözümünüzü uygularsam 50 sutuna bir 50 sutun daha eklemem gerekecek.
Hani diyorum ki tek bir düğmeyle halletsek işi , açıklama kısmınada kendi yazsa ne , ne zamana, ne kadar eksik diye . Bilmiyorum biraz fazla mı oluyorum ama örnekleri inceliyorum millet derya, deniz, umman kardeşim , aşmışlar; biz kıyıda elimizde sabun - ilif ile cıbı cıbı yapıyoruz.
Lafım meclisden dışarı
Tekrar teşekkür ederim
Yardım ederseniz sevinirim , ekteki dosyada gayet anlaşılır anlattığımı düşünüyorum.
Buna benzer bir konu daha açmıştım ama cevaplanmadı , konuyu silemedim de ,
tüm ilgileneceklere şimdiden teşekkür ederim.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.