- Excel Vers. ve Dili
- 2010
usta ellerine sağlık ALLAH razı olsun tam aradığım program sadece kendi şirketimin logosunu ekleyemedimsıfır stoklu program ektedir.
DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
usta ellerine sağlık ALLAH razı olsun tam aradığım program sadece kendi şirketimin logosunu ekleyemedimsıfır stoklu program ektedir.
dosyanızı ekleyın yardımcı olalımArkadaşlar merhaba! bende kendimce bir stok takibi yapıyorum.. ben sizden şöyle bir yardım istiyorum; stok sayfasında stok miktarlarının yanında belirlenen stok emniyet seviyeleri var, stok emniyet seviyesi aşağı düşen malzemenin adı ve aradaki fark başka bir sayfaya otomatik aktarılsın istiyorum.. yardımlarınız için teşekkürler..
elbette geliştirilebilir şeyler bunlar.Sayın Mehmeth 86.
Öncelikle Programın için Cok cok teşekkürler.Cok güzel ve aktif olarak kullanmaya başladım kendim.Ellerine ve Aklına sağlık.LAKİN
1 - Malzeme Girişlerinde Malzeme değer Kısmında Sadece TL simgesi var.Ne yaptımsa değiştiremedim.Burada Diğer para birimlerininde bulunması MÜMKÜNMÜ acaba? Ben şahsen hep USD ile işlem yapıyorum
2 - Yeni Malzeme Girerken Malzemenin mikratı ve fiyatından başka,değişik acıklamalrda girmemizin ve bu açıklamalarıda STOK durumu formunda çıktı alırken görmemiz mümkünmü acaba?
3 - MALZEME STOK durumu formlarında yada diğer formlarda çıktı alırken STOK ları bütün detylarıyla çıktı almam gerekiyor.ADEDİ,FİYATI,GİREN,CIKAN,KALAN,ve TOPLAM PARASAL DEĞERİ gibi.Bunuda yapabilirmisiniz PROGRAMDA acaba?
4 - Malzeme giriş ve çıkışlarında bir emtia ya tıkladığımda otomatik olarak O malzeme ile ilgili GİRİŞ-yada tam tersi ÇIKIŞ detaylarına bakabilsem mesela.Buda cok öenmli benim için.Bu mümkünmü?
5 - Malzeme giriş taplosunu yada STOK durumu tablosunu actığımda Bütün malzemelerin yada sectiğim bazı malzemelerin ADED ve parasal değerini EN ÜSTTE gösterse buda cok önemli,Aynı şekilde ÇIKIŞ tablosundada görebilme şansımız varmı?
Yazım Biraz uzun oldu ama,Yukardaki yazdıklarım AKTİF kullanımda programın olmazsa olmazları bence.Umarım bu konularda yardımını olur.Şimdiden cok teşekkür ederim.Kolay Gelsin
Halil.